سال1401 بود یکی بهم درخواست داد دوسش نداشتم نمیخاستمم رل بزنم ولی نتونستم بگم ن و قبول کردم
کم کم بهش وابسته شدم و 4ماه بعد لو رفتم و گوشیمو ازم گرفت خیلی حالم بد بود حتی از شدت گریه سر کلاس بیهوش میشدم و دوستام دورم میگرفتن ک معلم نفهمهچندروزی گذشت ک فهمیدم با یکی دیگه از رفیقام رفته تو رابطه خیلی حالم بود هرکاری برای جدا کردنشون کردم و تونستم جداشون کنم
بعد1ماه گوشیمو بهم دادن و باز بهش پیام دادم میخاست برگردیم منم دوست داشتم ولی فهمیدم با یکی دیگه هم هست بهش گفتم دیگه پیامم نده هرچند دوسش داشتم
دوستم با یکی اشنام کرد و یمدت رفتیم تو رابطه ولی هیچ حسی بهش نداشتم فقط بخاطر سرگرمی بود حتی جلو روم یکی دیگه رو بغل کرد و خیانت کرد اما برام مهم نبودمدتی یبار عشقم پیام میداد ولی غرورم نمیذاشت خوب باشم باش بهش میگفتم من عاشق رلمم دیگ بم پیام نه رلم سر اکانتمه و ای چیزا ب دروغ میگفتم
بعد از اون پسره جدا شدم خیلیا درخواست بهم دادن ولی قبول نکردم
یشب عشقم پیام داد و گفت میخاد بگرده اولش قبول نکردم ولی بعد گفتم باش 3 روز باهم بودیم یهوفهمیدم داره خیانت میکنه باز کات کردم
ی مدت بعدش باز پیام داد و قسم خورد ک دیگ تکرار نمیشه و چی ولی قبول نکردم گفتم ثابت کن اون مرفت پیش داداشم وبهش گفتم اینو میخام و دعواشون شد و کار ب کلانتری و بیمارستان رسید
نشد ک بازبریم باهم اون دیگه پیام نداد و گفت حالا ک داداشت گفته ن پس مزاحمت نمیشم
خیلی حالم بد بود یروزبهش زنگ زدم و گفت من نمیشناسمت وانمود میکرد نمیشناسه منم هیچی نگفت مو قط کردم
خونشون تو شهر ما نبود
یمدت بعد اومدن تو شهر ما و دقیق روزی ک اومدن ب دوستم گفتم حس میکنم داره میاد و بعد از جدا شدن از دوستم داشتم میرفتم خونه یهو دیدم جلومه و فهمیدم اره واقعا اومده
رفتم خونه و به دوستش گفتم خودشه؟گفت اره
گفت چرا بش پیام نمیدی گفتم پیشته گفت اره گفتم خودش گفت بگی اینو گفت ن خودم میگم
گفتم دوس نداره پیام بدم گفت اشتباه میکنی دوست داره
ب بهونه لینک کروه بهش پیام دادم باز برگشتیم باهم از ابان1402
از اون موقع باهمیم و خیلی خیانت کرده ولی من موندم الان سربازیه تو شهرمون میدونن ما با همیم شهرمون کوچیکه
بخاطرش جلوخانودمم وایسادم و میدونن باهاشم
با خیلیا بخاطرش دعوا کردم
بعضی موقع رفتاراش جوریه حس میکنم دوسم نداره بعضی موقع هم فکر میکنم واقعا میخام
ازم رابطه میخاد ولی من الان نمیتونم چون عشقش هنوز بم ثابت نشده دوبارم بخاطر رابطه بهم خیانت کرد ولی سر 2روز باز برگشت باهام و گفت میدونم کسی مثل تو دوسم نداره
بنظرتون رابطه ما نتیجه ای داره؟یا بخاطر سرگرمی باهامه؟
کل فامیل و مردم و شهر و خانوادمون همه میدونن با همیم
در رابطه با رابطه هم قبلا چیزی نمیگفت دو سه هفته ای هست حرفشو زده
بهش گفتم بخاطر رابطه میخایم گفت اگ بخاطر رابطه بودم همون اولش بت میگفت3 سال الکی وقتمو تلف نمیکردم