2777
2789
عنوان

بچها از کجا بفهمم پولی ک اومده حسابم مال کیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 35 پست

‌‌

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چقد ریختن؟شاید اشتبا واریز کردنپول سهامت نیس؟

۲۸۰۰

نه سهام مینویسه ک سهام عدالت

نمیدونم خسته شدم چقد فکر کردم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اشتبا واریز شده

نمیدونممم

چقدره؟

۲۸۰۰

آره بانک فقط

کی بانک باز میشه

نه بابا بانک چیه برو ابر بانک دکمه استعلام حساب میزنی گردش حسابت میاره با واریزی ها شمار کارت طرف اسمش

.... 

یا برنامه بانکتو نصب کن استعلام بگیر

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

حالا که همراه بانک عیرفعاله 

میتونی از عابر بانک گردش حساب بگیری 

بعد شماره حساب طرف رو با یه موبایلی که همراه بانکش فعاله چک کن قبل از واریز اسم طرف میاد که تایید کنی

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 

اگه همراه بانک مخصوص کارتت داری گردش حساب بگیر شماره کارتی که برات پول واریز شده میبینی بنویس،بعد دوباره برو‌تو‌همراه بانکت انتقال وجه بزن شماره کارت رو بزن مبلغ هم ۱۰تا تک تومنی بزن اسم‌طرف میاد حتی نیاز نیست انتقال بدی همون ۱۰تا تک تومنی رو

به حساب خاهرم اومده ۱۵تومن میگن حسابت رو هک کردن واقعا عجیبه مگه هکر میاد ۱۵تومن هک کنه

اره هک‌میکنن از حساب دیگه میریزن به حسابهای مردم بعد اون هکر زنگ‌میزنه میگه اشتباهی پول واریز شده میشه برگردونی که اگه برگردونی تو‌کلاهبردار محسوب میشی که صاحب حساب اصلی شکایت کنه تو مسیولی نه اون هکر بی شرف.