2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی 🥲💔

375 بازدید | 22 پست

بچه ها من رشته ایی میخونم که شاید بازار کاری تو ایران نداره ولی دوسش دارم و حالم با این رشته خوبه درکل..‌

ولی آینده ایی تو ایران نداره و بیشتر فارغ التحصیلاش بیکارن ( نپرسید چون میترسم اکانتم پیش فامیل لو بره)

ولی گاهی اوقات حسرت اینو میخورم که کاش اینقدر پول میداشتم کهمیتونستم یه هدیه برای پدر و مادرم بخرم ...

خودم که خیلی وقته توقع از خرید کردن برای خودمو اوردم پایین تر ...

دلم گرفته کاش ۱۸ سالگی بیشتر درس میخوندم. الان ۲۷ سالمه و دیگه نمیدونم برای پزشکی خوندن منطقیه یا نه

دوست ندارم اینو بگم

ولی اگه واقعا برات مهم باشه نه به محدودیتا فکر میکنی نه از بقیه میپرسی که انجامش بدم یا نه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی حالت تو این رشته خوبه چرا سعی نمیکنی ارتقاش بدی؟

چه رشته. آیه که بازار کار ندارع؟

درضمن خودتم میگی بیشتر فارق التحصیلای یعنی یه اندک نفراتی هم هستن که درآمد زایی میکنن با این رشته 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به نظرت منی ک ۱۹ سالمه ارزش دارم انقدر پشت کنکور بمونم تا قبول بشم؟

هنوز اول راهیه سنی داری مگه 

تلاش کن زوده برای ناامیدی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سلام عزیزم

من یکی از دوستامون، طرف دو تا بچه داشت اونم دوتا پسر که خیلی هم شیطون بودند، طرف نشست برای پزشکی بخونه، اون رشته اش آزمایشگاه بودش اما خیلی پزشکی دوست داشت، با دو تا بچه نشست دوباره میخاست بخونه،. میرفت تو اتاق در رو قفل میکرد، اون دوتا بچه ها اونور، این فقط میخوند، اون بچه هاش داشت میکشتند همو ولی این انگار نه انگار. بچه هاشو میداد دست مادرش، مادرش اخرش زار میزد میگفت بسته دیگه من خسته شدم، طرف مشاوره هم که میرفت،. مشاورشون مشاوره منم بود، برنامه که میداد بهش تو دلش میگفت که اره مثلا اینو جَو گرفته، تا دو هفته دیگه خسته میشه ول میکنه میره اما تلاششو ادامه داد، اخرشم تونست پزشکی شهرش قبول بشه 

ولی من توصیه میکنم اگه میخای بخونی برای دندون یا فیزیوتراپی بخون

چون پزشک عمومی درامد زیاد نداره، باید تخصص شو بگیری تا خیلی درامد داشته باشی، که مجموعا حدودا 13 سال طول میکشه،. 7سال عمومی  و 4 تا 6 سال دیگر هم برای تخصص