الان جاشه منم مثل اون کاربر بیام اینجا کاملا بی ربط بگم ۲۳سالمه یه بچه ام دارم😂
خدا حفظ کنه پسرکوچولوتو 😍 مامان جوون داره عوضش 😂
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
توی تاپیک پربازدید استارتر تاپیک زده بود دوس دارم ازدواج کنم اومده بود نوشته بود ۱۹سالمه نامزدم😂
فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
نهبر طبق حرف بقیه نمیخواستم تصمیم بگیرمصرفا میخواستم تجربه خانومای متاهل رو بدونم
اونا طبق تجربه خودشون نظر میدن کسی که زود ازدواج کرده و شوهرش حامیش بوده پیشرفت کرده میگه خوبه اونی همسرش خوب نبوده میگه بده اونی که دیر ازدواج کرده و مرد خوبی گیرش نیومده میگه سن کم خوبه اونی اول رفته مستقل شده بعد هم سطحش اومده براش میگه سن بالا خوبه
تجربه خودتو بساز
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕