2777
2789
عنوان

🔵سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 57 پست
خب دیرهنگام باشه چی میشه😐

اختلاف سنی زیاد با فرزند شاید اصلا بچه دار نشی یا بشه زنگوله پا تابوت شور و شوق زندگی نداری همه چیو کامل میخوای چون دیره برا ساختن که ممکن نیست عادت کردی به تنهایی و به شدت سختگیر میشی هم از تنهایی میترسی 

نه، منظور رشد بیولوژیکی مغزه

والا اگر از تولید سلول های مغزی منظورته باز هم اگر اشتباه نکنم تو سن کمتری هست۲۵ نیس یا اگر فکر کنم تا آخر عمر رشد هست اما به همون اندازه مرگ سلولی هست اینا ربطی نداره به موقعیت آدم بستگی داره ممکنه یکی تو سن کمتر به این درک برسه که جامعه و خودکنترلی داشته باشه و یادبگیره منطقی تر تصمیم بگیره یا سن خیلی بالاتر به این درک نرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگر از تولید سلول های مغزی منظورته باز هم اگر اشتباه نکنم تو سن کمتری هست۲۵ نیس یا اگر فکر کنم ...

نه منظور همون دوره نوجوانی 

استاد انگیزش و هیجان ما میگفت نوجوانی در اصل تا ۲۵ سالگی ادامه داره و بعد ۲۵ سال بزرگسالی شروع میشه

یعنی انسان از نظر عقلی تا ۲۵ سالگی هنوز بالغ نیست 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

نه منظور همون دوره نوجوانی استاد انگیزش و هیجان ما میگفت نوجوانی در اصل تا ۲۵ سالگی ادامه داره و بعد ...

هر استادی نظری داره این قضیه ثابت شده نیس ما درسی مربوط به یادگیری داشتیم روانشناسی هست استادمون گفت اینایی که داریم میگبم همه نظریه هست و لزوما همیشه درست در نمیاد و مواردی نقضش می‌کنه مثلا تکامل تو سنین مختلف رو میخوندیم اما نوجوانی تا ۲۵ نیس 

نه منظور همون دوره نوجوانی استاد انگیزش و هیجان ما میگفت نوجوانی در اصل تا ۲۵ سالگی ادامه داره و بعد ...

اگر دوست داشتی کتاب روانشناسی یادگیری دکتر علی سیف تمام روانشناس ها مرجعشون این کتاب قطور هست ازین کتاب جزوه و کتاب های دیگه چاپ میشه 

هر استادی نظری داره این قضیه ثابت شده نیس ما درسی مربوط به یادگیری داشتیم روانشناسی هست استادمون گفت ...

نمیدونم والا تو کتاب ما که اینو نوشته بود ولی جزئیاتش رو دقیق یادم نیست چون مال حدودا ۴ ترم پیش بود😅

توی نت دربارش کاملتر توضیح داده فکر کنم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اگر دوست داشتی کتاب روانشناسی یادگیری دکتر علی سیف تمام روانشناس ها مرجعشون این کتاب قطور هست ازین ک ...

همونی که جلدش سبزه روش عکس درخته؟

اره فک کنم

آره دارمش عالیه👌🏻

آره دارمش عالیه👌🏻

خیلی خوندنش سخته اما برای مرجع خوبه بازم استادامون نظرشون اینه که سن که تعیین کردن براساس آمار اکثریت بوده مثلا هفتاد درصد طبق این نظریه تا این سن باید بتونن تو ذهنشون تصویر سازی کنن اما ممکنه ده درصد تو سن خیلی کمتر باشه بیست درصد تو سن خیلی بالاتر اینا مثاله

خیلی خوندنش سخته اما برای مرجع خوبه بازم استادامون نظرشون اینه که سن که تعیین کردن براساس آمار اکثری ...

درسته....

ما استاد تربیتیمون مجبورمون کرد بگیریم ولی یک فصلشم کامل درس نداد 😂🤦🏼‍♀️ دیگه خودم تابستون چندفصلشو خوندم

درسته....ما استاد تربیتیمون مجبورمون کرد بگیریم ولی یک فصلشم کامل درس نداد 😂🤦🏼‍♀️ دیگه خودم تابست ...

چه حوصله ای من زیاد نخوندم در حد هرچی که استاد درس داده 😁 خیلی هم ازش یادم رفته اما برداشت خودم از آدما و کلا دنیا اینه که نمیشه با قطعیت درباره آمار نظر داد نسبیه