2777
2789
عنوان

دادشم

163 بازدید | 22 پست

برآن لاک‌پشت آورده برای عیدی

گفتم میخوام چی کار؟ جا نداریم نگه داریم،  بلد هم نیستیم زنش گفت بزارید بمونه بمیره، چی کارش کنم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروش یا بده به کسی که علاقه داره نگه داره

اخه نمیدونم یه کی بدم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

اگر تو شهرتون اکواریوم فروشی اینا میشناسی برو بده بهشون

نه نمیشناسم ولی یه همسایه داریم باغ دارن

بچه های فامیل، دوستات، حتی همسایه ها اگه رابطه صمیمی دارین

یه همسایه داریم باغ دارند

ببخشید ولی زن داداشتون خیلی بی ادبه

اصلا حیوانات برای هدیه دادن و خرید و فروش نیستن 

لطفا رهاش کنید توی طبیعت جایی که دور از شهر باشه ولی سر سبز باشه یا بدید ب کسی که میتونه مراقبت کنه

ببخشید ولی زن داداشتون خیلی بی ادبهاصلا حیوانات برای هدیه دادن و خرید و فروش نیستن لطفا رهاش کنید تو ...

میدونه خیلی، میدونه ما جا نداریم، باید ببریم یه جایی بفروشیم گناه داره حتی رایگان هم بخوان بدیم بره