2777
2789
عنوان

جاری 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 61 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس اینو چی میگی؟ شوهرم قراره ۸ روز دیگه بیاد ایران بعد زنگ زده به شوهرم گفته خواب دیدم اومدی ایران ب ...

😂😂 با این حرفش گفته منم سوغاتی میخوام 

اگه از بدجنسی بود اصلا این حرفارو نمیزد 

متاهل و متعهد... درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانوما. درخواست نده بی ناموس

من بهش نگفتم که میرم‌کلاس مادرشوهرم گفته هیچوقتم با جاری خپاهرشوهر رفیق صمیمی نمیشم

خوب میکنی عریزم رو هم نده صمیمی بشن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

😂😂 با این حرفش گفته منم سوغاتی میخوام اگه از بدجنسی بود اصلا این حرفارو نمیزد

عزیزم. شاید مشکل اینجاست کل قضیه رو نمیدونید انقدددرم زیاده که اصلا نمیشه توضیح داد قضیه برای زمانیه که به شوهرم گفتم ایفون ۱۶ میخوام برادر شوهرم قرار بود ماشین بخره از شوهرم پول گرفت گفتن با یه گوشی ۳۰ ۴۰ تومنی هم میشه به اینو اون زنگ زد ! و باعث شدن برام ایفون ۱۶ نخره . حدود ۵ ماه پیش ایفون ۱۶  برام خرید و شوهرم برای ماشین به برادر شوهرم هم پول داد !( چون از مادرشوهرم  پدرشوهرم نگهداری میکنن) روشون بازه از شوهرم پول میگیرن.خلاصه از اونجا فهمیدم این دوتا با من مشکل دارن😬

کلا میخواد به همه نشون بدن که لیاقت ایفون ۱۶ و کلاس زبان و شهریه ی بالای انچنانی رو ندارم!!!!!!!! 

حالا شاید یکمی اینکه این زن باهام مشکل داره رو بفهمی .

خب عزیزم من میرم به زودی آلمانالانم دوران عقدم . شوهرمم نیستبرم الان ازشون نگهداری کنم؟

اصلااا نکنیا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عزیزم. شاید مشکل اینجاست کل قضیه رو نمیدونید انقدددرم زیاده که اصلا نمیشه توضیح داد قضیه برای زمانیه ...

نگفته هم میدونم جاریایی اینشکلی فضول چه جونورهایی هستن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز