اب قلم بشدت سرده مراقب باشید.در مورد اب قلم از نظر اساتید طب سنتی مثل دکتر روازاده و خیر اندیش و ایت الله تبریزیان تحقیق کنید که خدا میدونه این چند نفر واااقعا دلشون برای مردم میسوزه و راهنمایی درستی میکنند.از لحاظ ماورائی هم شنیدم خوردن محتویات قلم مناسب نیست. اینارو منی میگم بهت که داروخانه کار کردم و چندین بیماری سخت رو با طب سنتی و اسلامی مداوا شدم همین مشکل اخیرم که ۸ دکار گفتن باید استخوان پامو از داخل گوشت دربیارن و پرتز بزارن درصورتی که عمل نکردم و با دارو گیاهی خوب شدم
ببین شما اب قلم بخوری یا نه برای من نفع و ضرری نداره ولی برام جالب بود یکی اومد چیزایی گفت که حتی اگر گوگل بزنی میبینی درست نیست بعد شما سریع قبول کردی
تو این دوره زمانه به هیچکس و حرفها اعتماد نکن این حدیثه در مورد اخر و زمان و تحقیق کن اونم از ادم مورد اطمینان نه سایتهایی که هرکسی پشت اینا نشسته و بدون تحقیق تایپ میکنه و کپی برداره فقط / من الان داخل گوگل سرچ کردم چند جا نوشته قلم گاو سرده چند جا نوشته گرمه اما یه اقایی هست بنام حسین معارفی طبیب هستن ایشون اونجا نوشته بود قلم گاو سرده و مضر ولی قلم شتر و گوسفند خوبه و گرم بازم تحقیف با شماست