2777
2789

شما با این شرایط کنار میاین

نکات مثبت. 

شوهرم مهربونه شوخی اینا میکنه باهام بی احترامی خیلی کم درآمدش هر چیه بخش بیشتری میشه برای من و خونه

۳ بار برای من لباس بخره چهارمین بار به فکر خودشه

نکات منفی .

بچه ننه است . و یکم احساس میکنم خیلی توجهش بالاست مثلا بیرون میریم به همه جا حواسش هست و نگاه میکنه ب قولی دید میزنه 

راهکاری هست بنظرتون بشه رفتار بد رو تغییر داد

نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینا که همش خوبی بود...بشین خدا رو شکر کن شوهر خوبی داری .پایدار باشید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

هیچ انسانی کامل نیست 

نکات خوبش به مراتب خیلی بیشتره و نکات خوبش کاملا نشون میده چقدر زندگیش و همسرش رو دوست داره که انقد از ش قائل هستش 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نکات بدش انقد رو مخ بود خوبارو ندیدم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین همه‌ی ما نقاط ضعف داریم.باید اگه میشه به مرور منفی‌ها رو توش از بین ببری، تغییرات مثبت ایجاد کن ...

دقیقا .این دفعه میخام از روش به در میگن دیوار بشنوه استفاده  کنم

مثلا از کسی تعریف کنم بگم آنقدر خوشم میاد فلانی راه خودشو میره میاد به کسی کاری نداره چشم پاکه فلان

یا بگم فلانی چقد پسته با وجود زن به بقیه نگاه میکنه 

خلاصه یچیزایی دستش میاد ولی من بی سیاست میگفتم دیدمت فکر کردی نمیبینمم و اینا بعد قهر میشدم که فایده ایم نداشت

خودمم احساس میکنم خوبیاش: بدیاش رو میپوشونه

آره بابا نیمه پر لیوان رو ببین

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

کلا دید آدما فرق میکنه شاید یکی دروغ رو مثلا ببخشه ولی یکی هیچ جوره تو کتش نرهمثلا من بیشتر خوبیاش ب ...

پایدار باشید پس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️