2777
2789
عنوان

خانما خیلی خوشحالم امروز بیاید

135 بازدید | 17 پست

شاید از نظر شما عادی باشه

ولی من اردیبهشت پارسال گواهینامم اومد خوبم رانندگی میکردم تازه ماشین خریده بودم 

ولی روز اول ک گواهینامم اومد از ذوقم رفتم بیرون یهو یه آقایی بهم زد با اینکه اون مقصر بود چون من روز اولم بود ترسیدم فرار کردم و چند تومنی خرج ماشین دادم  😁😆

بعدش یه ترسی افتاد تو دلم ک تا ماه ها نتونستم بشینم پاهام میلرزید 

این چند روز خیلی بهتر شدم پریروز رفتم دنبال یکی از دوستام . امروز صبح هم میخواستیم بریم پارک خودم رفتم و برگشتم ، بیست دقیقه رفت بیست دقیقه برگشت .

حس خوبی دارم بالاخره غلبه کردم☺️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین قدرتمنددددد والا 90درصد راننده ها تاحالا یه نمه تصادف رو داشتن فدای سرت

منم جوگیر شدم یه سبقت بدگرفتم پنچ تانمره منفی گرفتم 😤یکی هم ازقبل داشتم 

مطمئنم توهمین چندوقت پانچ میشم😢

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نمی‌دونم ما خانوما چرا اینقدر اعتماد به نفسمون توی رانندگی کمهبه خدا پسر ۱۲ ساله بدون استرس میشینه پ ...

دقیقا 

داداشم از سن کم مینشست 

ولی خداروشکر من بهتر شدم دیگه نمیترسم 

دقیقا داداشم از سن کم مینشست ولی خداروشکر من بهتر شدم دیگه نمیترسم

درکل آدم باید از سن کم رانندگی یاد بگیره چون آدم توی سن کم ترسش کمتره هرچی سن بالاتر میره ترس آدم هم بیشتر میشه