2777
2789

برنامه میلی گلد نصب کنید واقعاسرمایه گذاریش خوبه من چنبار پول زدم ی کم سود کردم برداشتم خاستین کد معرف منو بزنید ۵سوت ب شما میده ۵من اسم کاربریم کد معرف منه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهبرداری .

خیلی ندونسته دارید تو کلاهبرداری شریک میشید .

چون این سایتها همشون دزدند .چند بار سرمایهها را بلوکه کردند سایت راقفل کردند .

نه بیمه نه چیزی هیچ هیچ

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

میترسم کلاهبرداری باشع

کلاه برداریه محض .

همگی کلاهبرداریه .

هرسایتی عضو گرفته و هرکی زیرمجموعه گیری میکنه کد معرف میده .تو سرمایه گذاری هرمی شریک میشه دلاری خارجی پره همشون حساب کاربری طرف را میبنند مسدود میکنند .پول میپره .این ور بری اون ور ادرسی هم نیست .جز شرکت الکی ادرس الکی .

کلاهبرداری .خیلی ندونسته دارید تو کلاهبرداری شریک میشید .چون این سایتها همشون دزدند .چند بار سرمایهه ...

فک نمیکنم گلم میلی گلد دولتیه میخای بپرس از هرجایی من خودم سرمایه گذاری کردم دوستام

نبابا نیس من خودم ۱۷میلیلونم زدم روش

شمادارید عضو میگیرید .

داری تبلیغ میکنی .

منی که چندجا تجربه داشتم نمیدونم مسدود میکنند .سایت خودش بازه .مساب کاربریه که مسدود میشود .راهی هم نیست بشود سرمایه را برداشت

اینقدرطلافیزیکی نیست که سایتابشمافروختن پدیده شاندیزخودتلویزیون تبلیغ میکردبورسم دولتیه سرمایه مردم بربادرفت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فک نمیکنم گلم میلی گلد دولتیه میخای بپرس از هرجایی من خودم سرمایه گذاری کردم دوستام

دوست عزیز دویست میلیون تومان یکی پولش پریده .

یکی دو میلیون پریده .کدوم دولتی .

فقط صندوق های ثابت بورسی مطمینه نه اون هم همش .بعضیاش.

چون سازوکار پیچیده داره .ولی بازم همشون نه .

باید تحقیق کرد چه جور شرکت و سازمانیه .

هرکی رفت تو چاه باید باهاش بریم تو چاه

اینقدرطلافیزیکی نیست که سایتابشمافروختن پدیده شاندیزخودتلویزیون تبلیغ میکردبورسم دولتیه سرمایه مردم ...

واسه اون که بلد نبودند تو بورس .

ماشین خونه لازم را فروختند .

سهام های اشغال را معرفی میکردند .

خیلی ها از قیمت حبابی خرید کردند .

من الان شش ساله بورسم .ضر  هم کردم .سود هم کردم .

ولی بلد نباشی اصلا نباید بری توش.

واسه اون که بلد نبودند تو بورس .ماشین خونه لازم را فروختند .سهام های اشغال را معرفی میکردند .خیلی ها ...

اون بلداشم ضررکردن  یکروزمتوجه کلاهبرداری اینسایتاهم میشن      

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖