2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی چه ربطی داره نخوردی ک

@niniyar  

ایشون تو تاپیک های خانمها نظرات زشت میدن اون روز تگ کردم کاربریش رو زنونه کرد دوباره برگشت ....

یک پسر بچه ۱۵ ساله ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای اسی‌ بیا بگو من روزه ام باطله ؟ برداشتم بعد اذان چیز میز خوردم بعد دیدم اذان گفته بوده 😐

سلام علیکم مرجع تقلید بنده اقای خامنه ایی هست

من صبح امروز بیدار شدم صحری را خوردم و بعد فهمیدم اذان گفته روزه من باطل است؟؟؟

سلام

طبق نظر آیت الله خامنه ای اگر بدون این که تحقیق کنید وقت اذان صبح چه موقع است سحری خوردید و بعد متوجه شدید که بعد از اذان چیزی خوردید این روز را باید از مبطلات روزه خودداری کرده و بعد از ماه مبارک قضای آن را هم بگیرید و کفاره روزه واجب نیست.

اگر سوال دیگ ای داری برنامه پاسخگو رو نصب کن

مخصوص سوالات دینیه

بعد میگن چرا به مردا میگید چرا تو سایتین

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو ک ...

مریضه خب

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو ک ...

تگش میکنی کامنتش رو پاک کرد

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

وای اسی‌ بیا بگو من روزه ام باطله ؟ برداشتم بعد اذان چیز میز خوردم بعد دیدم اذان گفته بوده 😐

چک نکردی زمان اذان رو؟

همینجوری چک نکرده خورده باشی باید الان روزتو ادامه بدی بعدا هم قضاش رو بگیری

ولی اگه چک کرده بودی ولی یادت رفته یا اشتباهی خوردی عب نداره

تگش میکنی کامنتش رو پاک کرد

الان براش تاپیک زدم ببینم نی نی یار رسیدگی میکنه