2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

59 بازدید | 11 پست

اگه تازه عروس باشید ( تو عقد) و قبل از اینکه برای عید دیدنی برید خونه خواهرشوهرتون یه مینی اسکارف مشکی ساده به عنوان کادو عیدی بده دست داداشش که میشه شوهر شما که بهتون برسونه ناراحت نمیشید؟

راستش این موضوع برای حدودا چهار سال پیشه وقتی تو عقد بودم الانکه دوباره عید شده یادم اومد اون موقع من خیلی ناراحت شدم چون اولا مینی اسکارف مشکی ساده معمولا برای عروس نمیگیرن رنگای شاد بیشتر میگیرن حالا این به کنار میگیم اسب پیش کش دندون نمیشمارن ولی میتونست نگه دار وقتی رفتم خونش به خودم بده اینجوری انگار دوست نداشته من برم خونش داده دست داداشش که بده بهم به نظرم یه جور بی احترامی بود منم نرفتم عیددیدنی خونش گقتم حتما دوست نداره من برم کادوشم اصلا استفاده نکردم پس دادم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم موضوعی نیست بخوام بخاطرش ناراحت بشم !

نمیدونم شایدم من حساسم ولی در کل اینکه بخوای کادو رو با واسطه بدی به یکی یه جوریه .ـمنکه دنبال کادو گرفتن نبودم هدف اصلی دید و بازدید و دور هم بودنه انگاری میخواست مثلا بگه خونه من نیا کادوتم که فرستادم!

نمیدونم شایدم من حساسم ولی در کل اینکه بخوای کادو رو با واسطه بدی به یکی یه جوریه .ـمنکه دنبال کادو ...

نمیدونم شاید هم چنین قصدی داشته ، اصلا حوصله ندارم توجه کنم به ابن چیزا ، اعصابم میریزه بهم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

راست میگه به ۴ سال پیش فکر نکنچندسال دیگه به خودت فحش میدی که چرا واسه این چیزای مسخره خودتو داغون ک ...

میدونی خواهرشوهرم چهارده سال از من بزرگتره خیلیم ادعای این رو میکنه که اهل مطالعه هست و .... بعد این حرکات رو انجام میده واقعا از آدمی که این همه ادعای باسوادی داره اینجور حرکت ها یه کم بعیده 

میدونی خواهرشوهرم چهارده سال از من بزرگتره خیلیم ادعای این رو میکنه که اهل مطالعه هست و .... بعد این ...

نمی دونم والا ولی منم خیلی وقتا شده سوغاتی یا چیزی خریدم و دادم همسرم به خواهرشوهر یا مادرشوهرم داده

به نظرم زیادی حساس نشو و خودتو ادیت نکن

نمی دونم والا ولی منم خیلی وقتا شده سوغاتی یا چیزی خریدم و دادم همسرم به خواهرشوهر یا مادرشوهرم داده ...

درسته عزیزم بحث سوغاتی یه کم متفاوته و یا اینکه شما چند سال از زندگی مشترکتون میگذره فرق داره با نوعروسی که تو عقده و اولین عیدشه و تازه میخواد اولین عیددیدنی ها رو بره

نمی دونم والا ولی منم خیلی وقتا شده سوغاتی یا چیزی خریدم و دادم همسرم به خواهرشوهر یا مادرشوهرم داده ...

اگه مثلا چند سال گذشته بود یا خیلی صمیمی شده بودیم زیاد مهم نبود قطعا اگه خودشم جای من بود ناراحت میشد یا حرکت برعکس انجام میشد ولی حالا دیگه گذشته