2777
2789

حس عجیبیهههههه...من.ــجغدـ.نی نی سایت...یکی شدیم😕🌚🌑

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علیک سلام

خداییش این اندازه مقاومت واسه بیدار موندن یکم زیاد نیست؟

یعنی روی فلسطینو توو مقاومت کم کردیم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
سلام عزیزم خوبی؟ خیلی وقت بود ندیده بودمت

ممنون، خوبم، منم شما رو خيلي وقته نديدم، راستي شما دختر كوهستان رو ميشناختين

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

سلام.عارفه هستم یک جغد🙌

همه یک صدا سلام عارفه جغده✋

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
حالا همگی با هم هووووووو هووووو گردنا ۳۶۰ بچرخه تو تاپیکا

ما چشمامون 360 میچرخه. یعنی یه تاپیک از زیر دست در نمیره😁😁😁

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
علیک سلام خداییش این اندازه مقاومت واسه بیدار موندن یکم زیاد نیست؟ یعنی روی فلسطینو توو مقاومت کم ...

👍😂😂😂😂

ما هم جغد هستيم كه تا ساعت ٢ خوابيم بچمم از همين الان پي خودم رفته رفتم سونو از ٩ صبح تا ٢ همش خواب بودم دكتر ميزد به شكمم يه تكون ميخورد باز ميخوابيد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بنده هم گونه ای از خفاش سانان هستم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ما هم جغد هستيم كه تا ساعت ٢ خوابيم بچمم از همين الان پي خودم رفته رفتم سونو از ٩ صبح تا ٢ همش خواب ...

اخی😍

ممنون، خوبم، منم شما رو خيلي وقته نديدم، راستي شما دختر كوهستان رو ميشناختين

نه عزیزم نمیشناسمش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد