جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
غذاهای که نفاخ اند مثل حبوبات نخور...در وعده های زیاد اما میزان غذا کم بخور که زود هضم شه..بعد خوردن غذا حتما راه برو تو خونه یا کاری انجام بده ...من از اول بارداری تا الان با نعنا و زنجبیل زنده ام ..دم میکنم میخورم البته ترجیحا تا ماه سه زنجبیل نخور میگن گرمی زیاد خوب نیست البته من دکتر بهم میگفت بخورم ...اگر یبوست داری درمانش کن هروز صبح انجیر خشک بخور چند تا دونه
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خواهر ایناعادیه منم این بلاهاسرم اومده طوری ک پیش شوهرم ابروم رفته الانم چیزی میشه مسخره میکنه ومیگی ...
همدردیم
من میگم خب به روم نیارخجالت میکشم🤣🤣🤣
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
من شروع كردم شربت جالينوس مخصوص بارداري رو خوردم،من بخاطره تهوع و اينكه اصلا غذا انگار هضم نميشد،سر معده ام ميموند...اين شربت شايد ٤٠٪مشكل منو حل كرد،حداقل از مظر هضم غذا موثر بود،واسه تهوع هم ٣٠٪ خوب بود ولي من هر كار كنم روزي يكبار رو بر ميگردونم
من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..