2777
2789
راه حلش ول بده خواهر بزار چهچه بزنه رودهات سبک شن

واای خداا 😂😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حلش ول بده خواهر بزار چهچه بزنه رودهات سبک شن

😂😂😂😂

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند

وای منم نفخ دارم پدرم دراومد😣

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

غذاهای که نفاخ اند مثل حبوبات نخور...در وعده های زیاد اما میزان غذا کم بخور که زود هضم شه..بعد خوردن غذا حتما راه برو تو خونه یا کاری انجام بده ...من از اول بارداری تا الان با نعنا و زنجبیل زنده ام ..دم میکنم میخورم البته ترجیحا تا ماه سه زنجبیل نخور میگن گرمی زیاد خوب نیست البته من دکتر بهم میگفت بخورم ...اگر یبوست داری درمانش کن هروز صبح انجیر خشک بخور چند تا دونه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خواهر ایناعادیه منم این بلاهاسرم اومده طوری ک پیش شوهرم ابروم رفته الانم چیزی میشه مسخره میکنه ومیگی ...

همدردیم

من میگم خب به روم نیارخجالت میکشم🤣🤣🤣

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

کلا رو غذا دقت کن ببین چی بیشتر حالت را بد میکنه حذف کن از برنامه ات

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مرسی از راهنمایی همه دوستان

بد شکمم بزرگ شده

امروز شوهرم داشت آمپول برام میزد.یکی زدم

فک کنید بوش اومد بالا

خیلی خجالت می کشم

هم از شکمم هم از گندش

نگاه کردم هرچه من میخورم نفخه

از سالاد تا برگ قدسی خیار گوجه. کاهو .همه چی

فقط نعنا و شوید نفخ نداره

من که پدرم در اود از نفخ هیچی ام فایده نداره انگار😣

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

من شروع كردم شربت جالينوس مخصوص بارداري رو خوردم،من بخاطره تهوع و اينكه اصلا غذا انگار هضم نميشد،سر معده ام ميموند...اين شربت شايد ٤٠٪؜مشكل منو حل كرد،حداقل از مظر هضم غذا موثر بود،واسه تهوع هم ٣٠٪؜ خوب بود ولي من هر كار كنم روزي يكبار رو بر ميگردونم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز