2777
2789
عنوان

بجز قرص اورژانسی دیگ چی خوبه

150 بازدید | 15 پست

خانما من یه دختر7 ساله دارم و بچه نمیخوام ولی شوهرم گوش نمیده و بچه دوم میخاد من خیلی ناراحتم و استرس دارم نمیخوام باردار شم الانم همش هرجا میرم میاد ک نکنه قرص بخورم چیکار کنم چیز دیگ بجز قرص ک پیشگیری کنه نزاره باردار شم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا از لحاظ روحی نمیتونم الان اصلا امادگی ندارم

چند سالته؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه دار شدن یه تصمیم مهم و دونفرس

باید هردو راضی باشین

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
همه چی درست میشه.. بیاد با خودش هم ارامش میاره هم روزی و برکت

الان من پریودم تازه دوروزه تموم شده رابطه محافظت نشده داشتم چقد احتمال بارداری هست توروخدا قلبم تو دهنمه 

بخدا از لحاظ روحی نمیتونم الان اصلا امادگی ندارم

باشوهرت حرف بزن هروقت آمادگیشو پیدا کردی اقدام کنین،واقعا سخته شرایطش نداشته باشی عذابه 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

28

خوبه که 

البته من ۲۸مجردم 😂ولی بهترین سن باروری 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

من راضی نیستم ولی گوش نمیده زورگو الان روحیم جوری نیست بتونم بچه داری کنم ننیفهمه

حق داری . زوری نمیشه . جدا از شرایط مالی شرایط روحی باید خوب باشه 

باهاش جدی صحبت کن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حق داری . زوری نمیشه . جدا از شرایط مالی شرایط روحی باید خوب باشه باهاش جدی صحبت کن

از دیروز دعوا داریم میگ من خودم هفت خط عالمم نری قرص بخوری بگی لابد نشده و نگرفته میگم نمیخوام حالیش نمیشه بیشعور میگ بسه 7 سال راحت بودی دیگ 

خیلی 💔

پریودم یه هفته عقب افتاده بود داشتم سکته میکردم اونقدردعا فکروخیال نابودشدم تا امروز شدم سال جدید برام خوش یومن بود.خیلی سخته ازلحاظ روحی جسمی باید آماده باشی .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙