2777
2789
عنوان

شرط بندی

327 بازدید | 10 پست

من امروز متوجه شدم شوهر خرس گنده من از سرکار که میاد با دوستای الافش میرن توی یه کافی نت گیم نت نمیدونم چیه میرن توی یه سایتی شرط بندی میکنن و خیلی وقته ام این کارو میکنه من ساده تازه متوجه شدم 

زندگیم به هم زده 

من نمیدونستم همچین پولی وارد زندگیم شده به نظرتون باید چیکار کنم نمیگه ام چقدر پول از شرط بندی وارد زندگی اورده چیکار باید کنم برای گذشته؟؟همون اندازه پول رو به جایی ببخشم خوبه؟

همه چرخش من رو مدار توئه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم وضعشون خیلی خوبه  چندوقت پیش ۶ میلیون توی پوکر باخت مراقب باشید

برد و باختش به جهنم فقط پولشو وارد زندگی نکنه میترسم واسه بچم اتفاقی بیوفته

همه چرخش من رو مدار توئه
چیکار کنم؟دعوا کردم باهاش به مامانشم گفتم امشب خونشون بودیم عین خیالش نبود گفت انقد گیر نده ب بچم&n ...

ببین ما با اخلاق شوهرت اشنایی نداریم اگر اهل دینه از این طریق بگو که اثر کنه ،اگر سلامتی براش مهمه بهش بگو بیا بریم روانپزشک چون بعضی بیماران روانی اینجورین که همش تو برد و باخت شرکت می کنن اگر خونوادش مهمه از اون طریق ،اگر بچش مهمه بگو این پول برکت نداره و اگر وارد زندگیمون بشه بچمون مثلا خدای نکرده مریض بشه من از چشم تو می بینم و نمی بخشمت .اگر میدونی لجبازه اصلا نگو زیاد فقط از طرق دیگه منصرفش کن بشکل غیر مستقیم.من نمیدونم واقعا خدا چرا این مردها رو افریده؟که اینقدر ما زنها رو اذیت می کنن ایشششش