2777
2789
عنوان

پدر عزیزم

79 بازدید | 3 پست

ازت ممنونم که از بچگی دست منو گرفتی بردی، مسجد. منو با امام حسین آشنا مزدی، سر سفره امام حسین بزرگم کردی، ازت ممنونم که تو گوشم حسین حسین خوندی، ازت ممنونم که شب های عزاداری حسین بن علی منو هم میبردی هیت، ازت ممنونم،  بالای خوبم

امیدوارم تو این روزای عزیز اون دنیا مهمون سفره اباعبدالله الحسین باشی نازنین پدرم.

بابای خوبم من هنوزم به دعای خیرت محتاجم، منو فراموش نکنی بابا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

این بهترین باقیات صالحات هست ، ان شالله جایگاهشون بهشت و همنشین اولیای الهی باشن. 

امام علی جان فرمودند: محب ما وقتی به حال احتضار می‌افتد همه بالای سرش می‌آیند اما دیگران به درد محتضر نمی‌خورند،

من با پیغمبر، بالا سرش می‌رویم و به او بشارت می‌دهیم و او را از تنهایی در می‌آورم و به او می‌گویم اناعلی الذی کنت تحبه .اون علی که سنگش رو به سینه می‌زدی من هستم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بهترین باقیات صالحات هست ، ان شالله جایگاهشون بهشت و همنشین اولیای الهی باشن. امام علی جان فرمود ...

ان شاءالله که بابام الان پیش اوناست جاش راحته، ان شاءالله اینطوره

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید