2777
2789
عنوان

به شوهرم زنگ بزنم یا نه

322 بازدید | 18 پست

دعوا کردیم کتکم زد خیلی زیاد..مثل همیشه از خونه منو انداخت بیرون اومدم ۱۰ روزه خونه خانوادم بچرم نداد بیارم 

الانم نه زنگی میزنه نه چیزی منم میخوام خودم زنگ بزنم دو دلم

همیشه میندازه بیرون خودم زنگ میزنم خودمو کوچیک میکنم میاد میبره اما کلی منت میزاره.. 

زن بازه معتاده شکاکه خسیس میوفته به جونم هی کتکم میزنه اصلا دوسم نداره اصلا باهام رابطه هم نداره فقط بخاطر بچم تحملش میکنم 

خونه خانوادمم شرایط خیلی بده ..

چیکار کنم من 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابن همه زنگ زدی 

یک بار نزن و تحمل کن ببین چی میشه 

تهش اینه باز زنگ میزنی 

بچه رو نداده ک تحمل نکنی 

یک بار واقعا زنگ نزن مشغول کن خودت رو بگرد و خوش باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یک بار تحمل کن زنگ نزن تا تکلیفت مشخص شه

بخاطر بچم بی قرارم

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

مطمین باش اون بیشتر اذیت میشه و منتظره زنگ بزنی چون بچه داری سخته و بهونه میگیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخاطر بچم بی قرارم

بچه هم برای تو بی قراری میکنه و بزار اذیت بشه زنگ بزنه 

ب خاطر آرامش همون بچه تحمل کن یک بار بزار آرامش برگرده بهش 

متاسفانه به خاطره اعتیاد همسرتون شرایط شما و فرزندتون حساس تره .اصلا نذار بچت تنها بمونه باهاش .تحمل کن .تا از بچه جدا نمونی 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

یا خدا اونوقت سر چی دعواتون میشه؟وقتی میدونی میزندت...بیرون میکنه و تو جایی نداری اصلا نباید دعوات بشه سکوت کن و باهاش بحث نکن...

بعدم زن باز و معتاد؟؟

بمون خونه بابات و یه تکه نان خالی بخور...حتی اگه رو زمین و کارتن بخوابی...ولی بر نگرد....بلاخره بچه ت نده دیدنش نمیتونه بگیره بزرگم شد بهش توضیح میدی شرایط و میفهمه برای چی از باباش جدا شدی خودش خواست ببخشه تون نخواست تصمیم خودشه ...تو به فکر خودت باش