2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هاله خیلی کمرنگ میبینم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

من یه هاله خیلی کمرنگ میبینم

آره رفته رفته واضح تر هم شده 

ولی هنوز چهار روز مونده به موعدم اون هاله رو هم نشون داده بنظرم زیاده 

چند روز بعد آزمایش میدم ایشالا که مثبت میشه میام بهت میگم 

ایشالا برا تو هم مثبت بشه 

آره رفته رفته واضح تر هم شده ولی هنوز چهار روز مونده به موعدم اون هاله رو هم نشون داده بنظرم زیاده چ ...

قربونت عزیزم ایشالله مثبت باشه من فعلا جرات بیبی چک ندارم تا چهارم که موعدم صبر میکنم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

آره رفته رفته واضح تر هم شده ولی هنوز چهار روز مونده به موعدم اون هاله رو هم نشون داده بنظرم زیاده چ ...

دوباره بیبی چک نزدی؟؟من امشب از خونه مادر شوهرم برگشتم خونه خودم نزدیک دوساعت راه به شدت حالم بد شده به غیر اونم سینهام وحشتناک درد می‌کنه باد کرده تا الان واسه پریود اینطوری نمی‌شدم 

نه منم منتظر ششم هستم

ایشالله جفتمون مثبتیم