2821
2789
عنوان

چه جوری یه دختر اینقدر پول داره

305 بازدید | 22 پست

تازه از سال 99 اومده سرکار همکارمه... حقوقش کمه اداره کاری هست بعد الان عقده پول جهازش آماده هست یه پراید ۱۱۱ داره و یه حواله 207...  باباش هم بنا هست اونقدر ندارن که به این داده باشن.... 

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چندتا شغل داره شاید

نه فقط همین شغله

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

لابد کسی بهش داده وگرنه با این حقوقها نمیشه

اخه کی هشت تا خواهر برادرن همه ازدواج کردن

منم دانشجو معلمم همه جهزیه اماده هست جز وسایل چوبی تخت مبل اینا چون از مد می افتن نگرفتم 

با کار کردن دیگه با تلاش میشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

منم دانشجو معلمم همه جهزیه اماده هست جز وسایل چوبی تخت مبل اینا چون از مد می افتن نگرفتم با کار کردن ...

با حقوق اداره کاری هم جهاز بخری هم ماشین هم حواله 207 خیلی عجیبه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز