2777
2789
عنوان

پنیر سرده

93 بازدید | 3 پست

تازه زایمان کردم سزارین خواستم بدونم پنیر مشکلی نداره بخورم؟

بخاطر خودم میگم‌شکمم گنده نمونده؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد سوال شما، مصرف پنیر پس از زایمان (خصوصاً سزارین) به طور کلی مشکلی نداره، مگر اینکه حساسیت یا مشکل خاصی در هضم لبنیات داشته باشید. پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است که برای شما و بچه‌تون مفیده، اما باید به میزان مصرف توجه کنید. اگر شکم شما هنوز کمی متورم است، بهتر است از مصرف بیش از حد مواد چرب یا سنگین خودداری کنید تا روند بهبودی سریع‌تر پیش بره.

در مورد شکم شما، احتمالاً مقداری ورم یا تغییرات طبیعی پس از زایمان وجود داشته که به مرور زمان کاهش پیدا می‌کنه. با رژیم غذایی مناسب و ورزش ملایم (که معمولاً بعد از چند هفته مجاز می‌شید) می‌تونید به کاهش این ورم کمک کنید.

به عنوان یک مادر تازه، تجربه‌ای که از مشاور تغذیه کودک (ندا کلکته چی) گرفتم اینه که باید به تغذیه‌امون بعد از زایمان توجه ویژه‌ای داشته باشیم. رژیم غذایی متعادل با میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های سالم و کلسیم خیلی کمک می‌کنه که بدن سریع‌تر به حالت طبیعی برگرده.

بعد از زایمان نباید رژیم‌های سخت بگیریم چون ممکنه روی سلامت خودمون و بچه‌مون تأثیر بذاره. به جای اون، بهتره غذاهای سالم و مغذی بخوریم تا هم انرژی برای مراقبت از بچه داشته باشیم و هم روند بهبودی سریع‌تر بشه.

یادآوری مهم اینه که شکم بعد از سزارین کمی زمان می‌بره که به حالت طبیعی برگرده. باید صبور باشیم و با مراقبت‌های درست، به مرور زمان ورم شکم کاهش پیدا می‌کنه.