بعد از تست های بسیار زیاد و زیاد و کمکردن مواد این دستور از همه بهتر درومد مینویسم تا یادم بمونه😋
آرد برنج گلها ۲۵۰ گرم
خاک قند ۸۰ گرم
روغن اصیل یا کرمونشاهی ۱۲۵ گرم
تخممرغ یدونه
پودر هل سبز الک شده یه قاشق چایخوری گلابی که توش زعفران حل کردم یک چهارم پیمونه
اول سفیده را با همزن درجه ۶ و تند زدم تا وقتی ظرف و برگردوندم نریخت
بعد روغن زرده و هل را اول با قاشق مخلوط و بعدش با همزن درجه یک زدم که سفید و پفی شد
بعد از ارد برنج دو تا فاشق برداشتم و دوتا قاشق پودر نول زدم
بعد گلاب را چیکه چیکه اضافه کردم
(یبار یهو ریختم ترک خورد شیرینی هام)
هی ریختمو انگشت زدم که نباید شل و ول بود تقریبا یزره اش موند که بی خیال اون سه چهار قاشق شدم میترسیدم ترک بخوره
ورز دادم که به دست نچسبه
ریختم سلفون و گداشتم تو آشپزخونه یه شب موند
بعد یزره ورزش دادم
بعد اندازه کوفته ریز برداشتم و گردالی کردم چیدم تو سینی
حالا روش اسفند دود کن فرفری مصرف نشده فشار دادم خودش یکم پخ شد
بعد روش قیق ماسوره زدم و خرفه پاشوندم حالت بشگونی برداشتم😅
دما های زیادی امتحان کردم یا وسطش خام بود یا ترک خورد
ولی ۱۳۰ درجه و ۲۰ دقیقه عالی شد 😁 اول داع برداشتم پوکید 🤣 بعد که خنک شد دیگه سفت شد و نپوکید
ازش بردم برای خواهر شوهرم بخوره حال بیاد 🙈 اینم عکسش
روزه نیستم و تستش عالییییی حتما شمام بپزید عطرش تا راه پله رفته🥰