2777
2789
عنوان

پولشو پس بدم

68 بازدید | 2 پست

شوهرم هیچوقت تو این چند سال کادو روز زن نخریده بود برام تا اینکه پارسال زمستون گفت بیا گوشی بخر نصفشو من میدم نصفشم خودت از پس اندازت جور کن .. خریدیم ،،بعد دیروز سر عیدی دادن دیدم داره منت میذاره که آره من نصف پولو دادمو بیشتر ازین ندارم وو... قشنگ مشخص بود داره منو با بعضی فامیلاش میرن سر کار مقایسه میکنه... منم گفتم بچمو پیش کی بذارم برم... حالا پولشو برگردونم بنظرتون شر درست میشه ؟؟خییلی دلم گرفت منی که ۱۷ سال با دارو ندارش ساختم...خونه خرید ماشینشو عوض کرد.... خیلی انرژی منفی میده بهم اصلا خوردم میکنه 

نه تازه بیشترم ازش بکن وظیفشه زن گرفته خرجت کنهسرکار رفتن هم وظیفه‌ زن نیست اونم برای همچین مردی که ...

حرف پول که میشع کلا غریبه میشه با آدم ولی موقع حمالی و کارای خونه که میشه با آدم خوبه ... پول پس بدم یجور با زبون نرم که متوجه بشه دیگه باهام کاری نئاشته باشه.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید