2777
2789
عنوان

خدا هیچی بهم نداده

662 بازدید | 19 پست

نه خوشگلی، قد کوتاه ،حافظه ضعیف ، هوش کم ،روابط اجتماعی صفر ،شوهرداری صفر..... 

همه اینا باعث شده شوهرم ازم دور بشه 

اوایل خیلی دوستم داشت مثل مرد رویاهام بود ولی کم کم ازم دور شد با رفتارای بچگانه ای که کردم زندگیم به جایی رسیده که تو روم میگه دوست ندارم 

ولی من باز خدارو شکر میکنم 

ولی خیلی در حقم بیانصافی شده 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرمن شمافقط اعتمادبه نفس نداری روش کارکن

صبح وقتی ازخواب بلندمیشی بروروبه روی آینه بگومثلاآوادوست دارم ..اسم خودت روبگوباصدای بلندبگو..روتین روزانه ات باشه..لباس شیک بپوش به خودت اهمیت بده ،گل بخرکادوبخر..خودت رودوست داشته باش .مطمین باش کم کم بقیه به طرفا کشیده می شن

نا شکری نکن سالمی چشم داری دست داری پا داری شوهرت تو رو با همین قد و قیافه پسندیده مگه همه اونایی که بلند قد و خوشگلن خوشبختن؟

دوست داشته شدن توسط همسر نه به قده نه به قیافه فقط باید سیاست بلد باشی مهربون باشی همین

رو خودت کار کن ببین قبلا چه طوری بودی وکه الان تغییر کرده

ببخشیدا 

ولی عزیزم وقتی خودت راجب خودت اینجوری حرف می زنی و خودتو دوست نداری چه انتظاری داری همسرت دوست داشته باشه؟

خودتو دوست داشته باش از همه مهمتر 

بعدشم رو خودت کار کن

الان هزارجور برنامه و کتاب  خودسازی می تونی پیدا کنی خیلی راحت و رایگان که بتونی رشد کنی در جهت بهتر شدن

استفاده کن ازشون و بهشون عمل کن

مطمئن باش خیلی خیلی حالت بهتر ازین می شه شک نکن