2821
2789
عنوان

شغل طب سنتی

258 بازدید | 6 پست

سلام دوستان طاعات و عبادات قبول

عیدتون سرشار از محبت و عشق و برکت و سلامتی

کسی هست علاقه داشته باشه در کنار یادگیری طب سنتی تو خونه شروع به کار کنه

منظورم خرید محصول و فروش اون به اشخاص نیست

منظورم یادگیری زبانشناسی، مشاوره تلفنی اشخاص و در صورت تمایل شخص به درمان، براش بصورت تلفنی ثبت سفارش کنی و پورسانت بگیری

اگه تمایل دارین برای همکاری بهم پیام بدین ممنون

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

همین که مشاور تکسو نباشین خودش عالیه چون این طب سنتی شده طرفند بازاریاب های تکسو و لایمن 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

همین که مشاور تکسو نباشین خودش عالیه چون این طب سنتی شده طرفند بازاریاب های تکسو و لایمن

یه نوع روش هست که مزایا زیاد داره برای کسی که علاقمند طب سنتی هست دنبال یه شغل هست که سرمایه نمیخاد بیرون رفتن نمیخاد زمان و مکان نمی‌شناسه هر جایی میتونی چون انلاینه کلا

برای یه نفر که تو خونه هست و دوست داره زبانشناسی یاد بگیره و کار کنه درآمد داشته باشه خیلی خوبه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نوع روش هست که مزایا زیاد داره برای کسی که علاقمند طب سنتی هست دنبال یه شغل هست که سرمایه نمیخاد ...

از شرکت های نتورکی نیست ؟ که 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

از شرکت های نتورکی نیست ؟ که

شرکت نیوشاس

نتورکی گفتنی همه فکر میکنن از این هرمیاس که کلاه برداریه و پول و سرمایه باید ببری یا محصول بخری از شرکت و بیفتی در به در دنبال مشتری ، نه اصلا اینجوری نیست

تو مشاوره میدی به طرف، اونم رایگان ، مشکلاتش رو از روی عکس زبان بهش میگی بعد بهش پیشنهاد پاکسازی میدی برای رفع مشکلاتش طرف اوکی داد، آنلاین میری تو سایت براش ثبت سفارش میکنی و با پست براش ارسال میشه، شما این وسط فقط نقش مشاور و واسطه میشی کهاز شرکت پورسانت میگیری

همین

این کار یه چیزی که خوبه زیرآب زنی نداره، از پای کسی بکشی خودت پیشرفت کنی نداره، کار تیمیه و حامیان و بالاسریا پشت هستن و حمایت و راهنماییت میکنن

شرکت نیوشاسنتورکی گفتنی همه فکر میکنن از این هرمیاس که کلاه برداریه و پول و سرمایه باید ببری یا محصو ...

محصولات شو خریدیم چند دوره چند میلیون پولمون رفت بعدش محصولات یک قرون ارزش نداشت 

محصولات شو خریدیم چند دوره چند میلیون پولمون رفت بعدش محصولات یک قرون ارزش نداشت

اختمالا اصولی استفاده نکردین یا شرایط تغذیه ای و رژیم غذایی رو رعایت نکردین وگرنه تو تیممون هر کسی استفاده کرده مرجوعی اورده، من خودم اولش مصرف کننده بودم حتی به بچه دو ساله خودم هم دادم و راضی بودم بعدش وارد کار شدم