2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

163

50

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

اتفاقا قد خانما تا ۱۸۰ اوکیه و ایده ال ترین قدم از نظر جهانی بین ۱۷۰ تا۱۷۵🤗

چه خبره زن بالای ۱۷۰ دیگه زمخت میشه من هر چی قدهای اینجوری دیدم مردونه بودند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
همه شدن ۱۷۰ کهمن بیرون میرم خبری ازین همه ۱۷۰ی نیست چرا کجان؟؟؟

قدهای نی نی سایتیها از خانمهای روسی و هلندی هم بالاتره وزنشونم از اسکلت کمتر 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
از نظر استانداردهای جهانی بله ولی توی ایران که آقایون اکثرا خیلی قد بلند نیستن و خانومها هم اضافه وز ...

عسلم ظرافت زنانه به قد نیست به نوع اندام و چهرس و اتفاقا چون تو جامعه کم ترن بیشتر جذاب به نظر میان مثل پوست سفید و چشم رنگی😉فقط متاسفانه بعضا از روی حسادت شروع می کنن به توهین

کی ب کیه منم ۱۹۰ ام 

۶۰

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

2790
2778
2791
2779
2792