2777
2789
عنوان

فیک یه چیز گرون و بگیری ضایعس❔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چ فرقی عزیزمدنیا من گیت🤣

دیدی چ راحته 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

من نمیخوام نفهمن که میدونم میفهمنمیگم یجوری به نظر میاد یا طبیعی

یجوری😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

قطعا همه برند پوش نیستن ک بخوان گیر بدنمسخره کننولی این یکی چون معروفه میگم

برند باز نیستن 

چون معروفه و میشناسن 

اگه سطح مالیت نمیرسه میفهمن خب

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

برند باز نیستن چون معروفه و میشناسن اگه سطح مالیت نمیرسه میفهمن خب

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمن

فهمیدنم فهمیدن

میخوام بدونم اگ بفهمن عادی برخورد میکنن تو ذهتشون یا نه

لایک نکن

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمنفهمیدنم فهمیدنمیخوام بدونم اگ بفهمن عادی برخورد میکنن تو ذهتشون یا ...

شاید بگن میخواد بگه من برند دارم یا دور از جون عقده ایه اینا

نمیدونم هرکی تو ذهنش ی فکر میکنه

شاید بگن میخواد بگه من برند دارم یا دور از جون عقده ایه اینانمیدونم هرکی تو ذهنش ی فکر میکنه

پس برم یه ساعت معمولی سفید بگیرم دیگ تا اینکه یه برند لوکس الکی زده باشه

لایک نکن

واقعا داشتن پوشاک و وسایل اصل و برند توی ایران با این شرایط اقتصادی مضحک و مسخره هست..تعداد انگشت شماری براشون مقدوره..پس بنظر من مشکلی نداره هر کسی به اندازه وضعش هزینه می‌کنه دیگه

2790
2778
2791
2779
2792