2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

127 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کمکم کنید

من کم کاری تیروییددارم رفتم سونو گفت سه تاگره یاغده داری که خوش خیمه

دکترم‌گفت باید نمونه برداری کنی که انجام دادم اونم

حالا چندروزه دارم بی وقفه سرفه میکنم سرماهم نخوردم

تحقیق کردم توگل نوشته سرطان تیروییده

الان من چه کنم تا نتیجه نمونه برداری بیاد یک ماه من دق میکنم توروقران کمکم کنید اگر تجربه ای چیزی دارید

خانم معلم آینده💕🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم سونو،اون گفت غده ها خوش خیمه،بردم پیش دکتر غدد گفت برو نمونه برداری کن

نترس چیزی نیست دکتر به من گفت 6 ماه دیگه سونو بده فعلا نمونه نمیخواد...نگران نباش توکل به خدا کن 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا فکرنمیکردم سرطان باشه الان مدام سرفه....که زدم‌گوگل گفت علائم اولیه سرطان تیروییده😭

من مامانم گلوش کلی باد میکرد ولی جواب نمونش خوب بود خداروشکر نگران نباش عزیزم...عدد کم کاریت چندبود؟

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مامانم گلوش کلی باد میکرد ولی جواب نمونش خوب بود خداروشکر نگران نباش عزیزم...عدد کم کاریت چندبود؟

نه من گلوم بادنکردهه...شکرخدا...12اگر اشتباه نکنم

خانم معلم آینده💕🦋 

الهی به حق همین شبا مشکلی نباش و دلت شاد بشه وتنت سالم باشه...الهی امین

مرسی از دعای قشنگت الهی امین انشاءالله

منم دعامیکنم شما بهترین هابرات رقم بخوره مهربونم

آروم ترشدم خدا بشه تسکین دلت الهی🥰❤️

خانم معلم آینده💕🦋 

کم کاری تیرویید بخاطر غلبه سردی در قسمت گلو هست که با خوراک گرمی ها و پاکسازی خلط غالب در بدن کاملا درمان میشه

برای مشاوره رایگان زبانشناسی بهم پیام بدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

سردیجات مطلقا نخورین عطرهای طبیعی و گرم استفاده کنین یا بخورش رو بدین

روزی ۱۴ عدد بادام درختی همراه ۴عدد خرما ، یدونه یدونه اونقدر بجویید تا با بزاق دهان خوب مخلوط بشه و بعد قورت بدین 

یه ماه اینکار رو انجام بدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03