2777
2789
عنوان

یسوال دارم خانما یه دقیقه میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
هم خجالتی باشه هم مغرور؟؟؟اووووممممم، نه سر حرفو باز نمیکنم‌

خب اگر منم حرف نزنم معذب میشم باید وایسیم همو نگاه کنیم منم وقتی میبینم اینجورن چندبار باهاشون حرف نمیزنم با برادرشوهرام و شوهرم صحبت میکنم چون اونا خوبند و اجتماعیند ولی زناشون کلا تو دیوارن انگار اصلا آداب اجتماعی بلد نیستند

شوهرم هرجا میریم میگ تو حرف بزن اینا اداب اجتماعی ندارنکه اینجورین

وقتی شوهرت هست یکم حرف بزن جواب ندادن اشاره بده ک ببین اینطوریه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اره منم ریز و جز رو نمیگم ولی اینا حتی یه چیز ساده و روزمره شونم نمیگند

شاید شخصیت اینجوری دارن من خودم خیلی ساکت و خجالتی هستم و درون‌گرا اصلا پیش جاریم یا هیچکسی کلا حرفی نمیزنم جاریمم خیلی برون‌گرا و با سیاسته ولی بازم رو من تاثیر نداره بازم من ساکتم فوقش مثلا چند کلمه حرف درباره دانشگاه و اینجور چیزا بزنم و تمام 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
خب اگر منم حرف نزنم معذب میشم باید وایسیم همو نگاه کنیم منم وقتی میبینم اینجورن چندبار باهاشون حرف ن ...

چرا معذب؟شدی عین دوستم 😐اون خانم مغرور چرا نباید معذب بشه؟

با کسی حرف نزن حداقل ب اندازه حرف بزن بعدش سرت تو لاک خودت باشه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

چرا معذب؟شدی عین دوستم 😐اون خانم مغرور چرا نباید معذب بشه؟با کسی حرف نزن حداقل ب اندازه حرف بزن بعد ...

من شخصیتم اینجوره که انرژیم بالاست به شدت درونگرام ولی اجتماعیم اگر حرف نزنم همه فک میکنند قهرم

من شخصیتم اینجوره که انرژیم بالاست به شدت درونگرام ولی اجتماعیم اگر حرف نزنم همه فک میکنند قهرم

منم همینم 

نوشتی ب شدت درونگرا 

من انرژی بالایی دارم و بشدت برونگرام و اجتماعی 

از تو شرایط سخت‌تر دارم ولیییییی نحوه رفتار با این آدما اونی نیس ک تو فک می‌کنی 

تو با اجتماعی بودن ومجلس گرم کنی فقط خودتو سبک میکنی

منم همینم نوشتی ب شدت درونگرا من انرژی بالایی دارم و بشدت برونگرام و اجتماعی از تو شرایط سخت‌تر دارم ...

حالا یه چیز بگم من باهاشون حرف نمیزنم خیلی منظورم از مجلسگرم کنی صحبت با شوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرام و برادر شوهرام هست کن کلا با اونا نمیتونم ارتباط بگیرم چون کلا اونا از من خوششون نمیاد و بروزم میدن😂وقتیم میبینند جمع به من توجه میکنه میخان بترکن از حسودی😂

حالا یه چیز بگم من باهاشون حرف نمیزنم خیلی منظورم از مجلسگرم کنی صحبت با شوهرم و مادرشوهرم و خواهرشو ...

خو در هر صورت مواظب باش 

تو رو سبک ندونن اونا رو بالا بنشونن

خب اگر منم حرف نزنم معذب میشم باید وایسیم همو نگاه کنیم منم وقتی میبینم اینجورن چندبار باهاشون حرف ن ...

باشه خب همو نگاه کنید 

یا همونجور که گفتی با بقیه حرف بزن 

وقتی کسی آداب معاشرت بلد نیس ما نباید دزگه بیش از حد فداکاری کنیم

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...