هم خجالتی باشه هم مغرور؟؟؟اووووممممم، نه سر حرفو باز نمیکنم
خب اگر منم حرف نزنم معذب میشم باید وایسیم همو نگاه کنیم منم وقتی میبینم اینجورن چندبار باهاشون حرف نمیزنم با برادرشوهرام و شوهرم صحبت میکنم چون اونا خوبند و اجتماعیند ولی زناشون کلا تو دیوارن انگار اصلا آداب اجتماعی بلد نیستند
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اره منم ریز و جز رو نمیگم ولی اینا حتی یه چیز ساده و روزمره شونم نمیگند
شاید شخصیت اینجوری دارن من خودم خیلی ساکت و خجالتی هستم و درونگرا اصلا پیش جاریم یا هیچکسی کلا حرفی نمیزنم جاریمم خیلی برونگرا و با سیاسته ولی بازم رو من تاثیر نداره بازم من ساکتم فوقش مثلا چند کلمه حرف درباره دانشگاه و اینجور چیزا بزنم و تمام
منم همینم نوشتی ب شدت درونگرا من انرژی بالایی دارم و بشدت برونگرام و اجتماعی از تو شرایط سختتر دارم ...
حالا یه چیز بگم من باهاشون حرف نمیزنم خیلی منظورم از مجلسگرم کنی صحبت با شوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرام و برادر شوهرام هست کن کلا با اونا نمیتونم ارتباط بگیرم چون کلا اونا از من خوششون نمیاد و بروزم میدن😂وقتیم میبینند جمع به من توجه میکنه میخان بترکن از حسودی😂