2777
2789

امروز بعد ۶ ماه تو اینستا استوری گذاشتم برای تبریک عید فقط به این امید که پسری که عاشقشم و فالوورمه اما اعتراف نکردم بهش است استوریمو ببینه

با گذشت ۸ ساعت استوریمو حتی سین نزده

در حالی که میبینم فعاله فالووینگاش تغییر میکنه و خودش بعد من یادداشت گذاشته

حس میکنم خورد شدم...انگار بگه برام مهم نیستی:))

قلبم درد میکنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

تاپیکای امروزمو ببین 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز بعد ۶ ماه تو اینستا استوری گذاشتم برای تبریک عید فقط به این امید که پسری که عاشقشم و فالوورمه ...

عزیزم قلب تو‌ خیلی ارزشمنده

میدونم خورده تو ذوقت

ولی اولا الان خود منم استوری های پیجمو ندیدم ولی پست گذاشتم این ک نمیشه دلیل عزیزم

چون میدونم همه استوری ها تبریک عیده بازشون نمیکنم

اونم احتمالا اینجوریه

بعدشم خب اون ک نمیدونه دوسش داری

کف دس ک بو‌نمیکنه 

اون از همه جا بی خبره

شاید حتی بهشم بگی باورش نشه

عشق ی طرفه عذابه

برا آرامشتم شده یا کلا بیخیالش شو

یا برو‌مستقیم بگو و‌خیالتو جمع کن

عزیزم قلب تو‌ خیلی ارزشمندهمیدونم خورده تو ذوقتولی اولا الان خود منم استوری های پیجمو ندیدم ولی پست ...

من دردم اینه که مهم نبودم براش...مثل بقیه بودم...

درسته استوریا تکرارین

اما ادم اگه به کسی حسی داشته باشه اینجوری نمیکنه

میکنه؟

من فهمیدم که براش مهم نیستم:)

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
تاپیکای امروزمو ببین

دیدم تاپیکتو عزیزم

نمیدونم تو چ سختی ای هستی

ولی اره همین خوده من باورت نمیشه از دل چ وضعیت وحشتناکی دراومدم

اونم درست تو اوجه اوجه اوج ناامیدی ک حتی غذا هم نمیخوردم از شدت ناامیدی

انسان‌ب امید زندست

تا روزیکه زنده ای ب عالی شدن شرایط و‌گشایش امید داشته باش و‌ناامید نشو خوده این امید و انرژی مثبت کمک میکنه 

از زندگی لذت ببر ثانیه ب ثانیه اشو نفس بکش

همه چیو بسپر ب خدا

اگ بدونی از دل چ زجری دراومدم کاملا اشکت درمیاد

برات دعا میکنم عزیزم از ته دلم

من دردم اینه که مهم نبودم براش...مثل بقیه بودم...درسته استوریا تکراریناما ادم اگه به کسی حسی داشته ب ...

آخه عزیزم اونکه از حس تو ب خودش خبر نداره ک براش خاص باشی

اون حتی مطمئنم ب ذهنشم خطور نمیکنه

ببین پسرا مدلشون مثل ما دخترا نیس سریع پا پیش میذارن

اینجوری نیس یکیو تو دلشون نگه دارن و بهش نگن مگر اینکه خیلییییی خجالتی باشن ک کمن

آخه عزیزم اونکه از حس تو ب خودش خبر نداره ک براش خاص باشیاون حتی مطمئنم ب ذهنشم خطور نمیکنهببین پسرا ...

پس دوسم نداره دیگه مطمئن شدم...

حرف بزنمطمئن باش از زجری من کشیدم بدتر نیسبیشتر از هین بگو

چی بگم از کجا از کدوم؟ یکی دوتا نیست بدجور پرم 

دیشب یه قطره وایتکس ریخت رو لباس مشکیم قرمز شد انقدر گریه کردم سرش رفتم دستشویی سر سحری گریه کردم نمازمو با گریه خوندم با گریه خوابیدم دلم بدجوری پره بدجور

زندگی پر حیاهوی پوچ

مگه تورو جایی میبینه غیراز اینستا؟بحث دوس نداشتن نیس بحث اینه اون خبر نداره

فامیل دوریم

و نه دو ساله از نزدیک ندیدمش

حسمم بدونه چه فایده وقتی خودش سعی نداره پیگیر باشه عزیزم؟

مگه تورو جایی میبینه غیراز اینستا؟بحث دوس نداشتن نیس بحث اینه اون خبر نداره

بعدشم عزیزم

من خودم اول تو ایستا درخواست فالو دادم..منی که به دختر مثبت فامیل معروفم..

چی شد نفهمید؟ نفهمید این دختر بی دلیل فالو نکرد...

چی بگم از کجا از کدوم؟ یکی دوتا نیست بدجور پرم دیشب یه قطره وایتکس ریخت رو لباس مشکیم قرمز شد انقدر ...

عزیزم نمیخام غمتو کوچیک بشمارم

ولی اصلا فک کن اون لباسو نداشتی

۴ستونت سالمه دوباره جاش ی چیزی میخری

حالا شده دیگ گریه کنی درست میشه؟

ی تیکه پارچه ارزش ناراحتی شدید تورو داره؟

این دنیا انقد بی رحم و ترسناکه ک این مسائل چیزی نیس واقعا

نمیگم ناراحت نشو بشو

ولی ادامه دارش نکن سریع ب خودت بیا