2777
2789

من نه ماهی ۴ تومن بغضیا رو باور میکنم نه ماهی ۵۰۰ میلیون بعضیا که میگن نمیشه باهاش گذروند

لطفا مردم رو احمق فرض نکنید 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه زندگی عادی بدون قسط و قرض و اجاره با مسافرت سالی یه بار دیگه ۵۰ ت حداقل میخواد.

عاقلانه و منطقیش!

البته یه زندگی معمولی و عادی ۳ نفره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا دروغ نگن روزشون روز و شبشون شب نمیشه ک خاک بر سرا 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

الان برامن تاپیک زدی من خودمم حیرانم سیرانم هنگم بایدشوهرمدیروهمه چی تموم داشته باشی تاباورت شه😘😘

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ماهی چهارتومن مگه داریم ؟ .پول گوشت و مرغ یک ماه هم نمیشه

دقیقا هرجور حساب کنی نمیشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

الان برامن تاپیک زدی من خودمم حیرانم سیرانم هنگم بایدشوهرمدیروهمه چی تموم داشته باشی تاباورت شه😘😘

اتفاقا شوهرمم مدیر عامله

شوهرت خسیسه؟ شما هر روز مرغ و گوشت میخوری با چهار تومن؟اخه ۳۰ روز رو فقط نون و تخم مرغ هم بخوری بیشتر میشه…ربطی هم به مدیریت شوهرت نداره…مگه شوهرت پزشکیان هستش؟

فقط اونی که میگه تو۶ ماه هشتاد گرم طلا خریدیم

یعنی ماهی ۱۳گرم

یعنی ماهی صدمیلیون فقط داده طلا

خیلی عجیبه

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

چند وقت پیش در مورد ی موضوعی تاپیک زدم، یکی اومد گفت یکی از اشناهامون ماهی 500 میلیارد سود خالص، دقت ...

چی بگم

2790
2778
2791
2779
2792