2777
2789

من نه ماهی ۴ تومن بغضیا رو باور میکنم نه ماهی ۵۰۰ میلیون بعضیا که میگن نمیشه باهاش گذروند

لطفا مردم رو احمق فرض نکنید 

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

یه زندگی عادی بدون قسط و قرض و اجاره با مسافرت سالی یه بار دیگه ۵۰ ت حداقل میخواد.

عاقلانه و منطقیش!

البته یه زندگی معمولی و عادی ۳ نفره

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضیا دروغ نگن روزشون روز و شبشون شب نمیشه ک خاک بر سرا 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم 

الان برامن تاپیک زدی من خودمم حیرانم سیرانم هنگم بایدشوهرمدیروهمه چی تموم داشته باشی تاباورت شه😘😘

شوهرت خسیسه؟ شما هر روز مرغ و گوشت میخوری با چهار تومن؟اخه ۳۰ روز رو فقط نون و تخم مرغ هم بخوری بیشتر میشه…ربطی هم به مدیریت شوهرت نداره…مگه شوهرت پزشکیان هستش؟