2777
2789
برای سرامیکی کردن کف سینی چی پیشنهاد میدین 

طرح خاص؟

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه توضیح بدین منظورتون چیه

منظورم. اینه. طرح خاصی مد نظرته؟

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

آره روبروش بالا یه کوچیک بزن شیکه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه دیگه میخوام کف این سینی عین شیشه بشه از نظر شفافیت منظورمه تکنیک خاصی داره ؟

من دکوپاژ روی شمع و چوب وشیشه بیشترانجام میدم ... طرح. کاشی هم جالبه ولی. هنوز انجامش ندادم.. 

2790
2778
2791
2779
2792