رفاقت مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1015 عنوان کلم بروکلی 573 بازدید | 8 پست چجوری باید خورد خام یاپخته؟وتوچه غذاهایی میریزن و خواص کلم بروکلی چیه 1396/10/28 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ateeeeefeeeeeehhhhhh عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 5390 هم خام میشه هم پخته من توسالاد میریزمولی وقتی رژیم میگیرم بخارپزش میکنم
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29134 خاصیت ضد سرطان سینه داره،کلسیم هم داره لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
رودخانه عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 هم خام میشه هم پخته من توسالاد میریزم ولی وقتی رژیم میگیرم بخارپزش میکنم طعمش چه جوریه؟تو سالاد خام میریزی؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
آرشیتکت عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2666 عزیزم یه چند ثانیه بذارش تو آب جوش،کرم اینا اگه داشت بیاد بیرون ببینی،سوپشم میتونی درست کنی،خام تو سالاد میتونی بریزی تیکر به وقت سزارین
لیانا31 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 4328 هر دو صورت هم خام هم پخته هردوشم دوست داریم بخصوص بخارپز شده البته مزه خاصی نداره پیشنهاد میکنم امتحان کنید خیلی خاصیت داره
ateeeeefeeeeeehhhhhh عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 5390 طعمش چه جوریه؟تو سالاد خام میریزی؟ اره توسالاد خام ولی وقتی میپزیش کل خونتون بو شلغم برمیداره😂ولی مزشو من بدم نمیاد موقع پختن نمکم بزن
رودخانه عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 اره توسالاد خام ولی وقتی میپزیش کل خونتون بو شلغم برمیداره😂ولی مزشو من بدم نمیاد موقع پختن نمکم بزن ممنون گلم خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 من يه كوچولو بخارپزش مي كنم بعدش ترشي ميندازم با آب لبو خوشرنگ و خوشمزه ميشه ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "