2777
2789
عنوان

روحیات اوایل بارداری

692 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها. تو ۳ ماه اول بارداری چه تغییری تو روحیاتتون بود؟ خوشحال تر بودین یا بدحال تر؟  

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا باردار نشدم ولی فکر کنم یجوریه یه نفر باشی ولی در ان واحد دونفر باشی یه چیزی تو دلت باشه😇

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من امروز جواب آز مثبت شد حالات روحیم ضعیف شده بی علت گریه میکردم . چطوری زمان زایمان و محاسبه کنم؟

عزیزم آخرین تاریخ پریودت یادته؟  از اون روز رو باید حساب کنی برای شروع بارداری و تا 40 هفته 

من دومین باره که تجربه میکنم و هر دوبار واقعا حس خوبی هست برام

ای جانم انشالله به سلامتی و دل خوش نی نی قشنگتو بغل بگیری عزیزم😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من خییییلی دختر پرحرفی بودم دیگه اوایل شوهرم خسته میشد ولی اونم عادت کرده بود وقتی باردار شدم کم حرف شدم هی میگفت خانم تو حرف نمیزنی تو خونه حس خفه شدن بهم دست میده بس چه خونه ساکته.اما یه هفته میشه بماند بی حرف شدنم بیچاره حتی یک کلمه میخواد حرف بزنه یعنی جوری اعصابم بهم میریزه که امروز بدجور باهاش بحث کردم خیلی ناراحت شد😢😐تحمل حرف گوش کردن اصلا ندارم ناراحت و گوشه گیر نشدم خوشحالم ازبارداریم خداروشکر اما بدم میاد یکی باهام حرف بزنه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊