از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من خودم دوماه قبل از اینکه خواستگار برام بیاد دیدم تو انگشتم چهارتا حلقه طلا دارم شوهر کردم ....ولی کلا برای زن طلا در زندگی عادی زینت و زیباییه در خواب هم بببینی انشالله ازدواج مبارکی در پیشه
بله ی دغدغه دارم که مشکلم شوهرمه با هم به مشکل خوردیم
وقتی ذهنت درگیر یه موضوع مهم مثل رابطه باشه، خوابها ممکنه بازتاب احساسات درونیت باشن.
از نظر روانشناسی، طلا میتونه نماد ارزش، عشق، یا تعهد باشه (چون معمولاً در ازدواج و تعهدات استفاده میشه). این که تو خواب فقط داشتی طلاها رو نگاه میکردی، شاید نشونه این باشه که داری به ارزشهای رابطهات فکر میکنی، ولی یه حالت تردید یا فاصله هم وجود داره. جعبه طلاها میتونه نشونهی احساسات و خاطراتیه که هنوز برات مهمن، ولی شاید نمیدونی چطور باهاشون کنار بیای.
به کسانی که به همه چیز شک دارند احترام بگذارید ؛ آن ها عمیقا یک بار مرده اند💀
انشالله ....چیزی ک در خواب بده یکی خواب ببینی ناخنت رو دربیاری .....ابروعات رو بتراشید .......انگشتر گم کنی ......دندان بیفته......سیگار بکشی.......موش مار سگ و حیوانات نجس ......خواب پول هم خوب نیست .....خواب عروسی ....خنده .....