2777
2789
عنوان

دل دردددد شدید💅😔😂

214 بازدید | 15 پست

یهو دلم شدید درد گرفت 

کلی کار دارم فردا مهمون دارم 

انقد شدید که نمیتونم پاشم سرپا

چیز خاصی هم نخوردم

پریود هستم ولی اخراشه

هیچ وقت اینجوری نشده بودم

با درد پریودی فرق داره

چی بخورم نمیرم😂🙄

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز باد دار خوردی؟عرق نعنا بخور

نه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دی سیکلومین هیوسین یکی از این دوتا عرق نعناهم خوبه

معده ام نیست

نفسم داره بند میاد 

ویروس احتمالا

واییییییییییی نه

اگر به علت پریودی باید آجر روی گاز داغ کن و بعد برشدار. و روش حوله بگذار و روش بشین کامل خوب میش ...

اجر نداریم اخه😭😭😭😭😭

دی سیکلومین برا دل درده ی اسپند دود کن برا خودت

کاش بتونم پاشم زنگ زدم مامانم بیاد

چش خوردی بگو ی اسپنددود بده برات

چشم عزیزدلم 

اجر نداریم اخه😭😭😭😭😭

حتما به شوهرت بگو برات پیدا کنه . هر موقعه درد داشتی همین کاری که بهت گفتم انجام بده  کامل خوب میشی و اصلا نیاز به قرص و آمپول برای کم شدن درد پریودی ندا ی.   اگر ۴ بار در هفته انجام بشه که  خیلی خیلی  عالیه.  این روش هم برای درد پریودی و هم برای از بین سردی بدن و هم برای آنهایی که کم کاری تیرویید دارن خوبه و حتی برای کسانی که تکرر ادرار و یا اینکه می‌خوان به قند مبتلا بشن . این روش خیلی خوبه و خیلی ها از این طریق درمان شدن حتی برای کسانی که شقاق دارند یا  دچار بواسیر هستند هم عالیه.

حتما به شوهرت بگو برات پیدا کنه . هر موقعه درد داشتی همین کاری که بهت گفتم انجام بده کامل خوب میشی ...

درد داره ؟؟؟

نسوزم یه وقت ؟