2777
2789

من کنکور دارم بعد کلا ب مامانم گفته بودم من هیچ چیزی نمیخوام فقط دندون دوس دارم..

چون بابامم فوت شده بود امسال خوب درس نخوندم میخوام پشت بمونم

امشب ابجیم ک خودش معلمه بهم گفت انقدر دندون دندون میکنی همین معلمیم قبول نمیشی.. بزار نتایج کنکورت بیاد با رتبت میشه شارژ خرید. انقدر خودتو دست بالا نگیر همین معلمیم راهت نمیدن :)

خیلی ناراحتم.. نه درکم میکنن ک بابام مرده نه از کنکور تجربی چیزی میفهمن..

حس میکنن کنکور راحته من خنگم . مامانم همش ابجیمو میزنه تو سرم .. حتی فامیلام همینن:)

به خانواده هم دیگه نمیشه اعتماد کرد.. مثل دشمنتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به قسمت احساسیش ندارم 

ولی سعی کن منطقی باشی و به اندازه تلاشت هدفگذاری کنی وگرنه سالیان سال پشت کنکور میمونی آخرشم از زخم زبونای بقیه بعد شس هفت سال پشت کنکور موندن با افسردگی مجبوری یه پیام نوری چیزی بری

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

اهمیت نده بهشون 

نباید اهدافت و بگی 

وقتی موفق بشی ،خودش به اندازه کافی سر و صدا می‌کنه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
ولشون کن راجب اهدافتم نگو فقط بخون و تلاش کن

عصابمو بهم ریختن.

امروز خواب مونده بودم دیر پاشدم

مامانم اومده بالا سرم میگه تو دیپلم نمیتونی بگیری با این وضعت چبرسه به دندونو پزشکی

اسی راستشو بخای رقابت انقدر زیاده که تو تجربی واقعا دندن اوردن تقریبا دست نیافتنیه 

و خب شاید خواهرت درست بگه از این نظر

ولی حق ندارن تخریب کنند با توجه به شرایط حق داشتی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

اهمیت نده بهشون نباید اهدافت و بگی وقتی موفق بشی ،خودش به اندازه کافی سر و صدا می‌کنه

الان ک گفتم دیگه چه فایده..

خود خانوادم دارن لحظه شماری میکنن نتابج کنکورم بیاد که مسخره کنن

اسی راستشو بخای رقابت انقدر زیاده که تو تجربی واقعا دندن اوردن تقریبا دست نیافتنیه و خب شاید خواهرت ...

چرا دست نیافتنی باشه

رفیقم با ۲۰۰ هزار که پشت موند از تیر خوند پزشکی شیراز اورد

عصابمو بهم ریختن.امروز خواب مونده بودم دیر پاشدممامانم اومده بالا سرم میگه تو دیپلم نمیتونی بگیری با ...

به منم زیاد گفتن اما قبول شدم 

حالا دندون نه ولی خب قبول شدم که نامرد نامردم نزاشت برم و آخرم مسخره کرد که هیچی نشدی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

کاری به قسمت احساسیش ندارم ولی سعی کن منطقی باشی و به اندازه تلاشت هدفگذاری کنی وگرنه سالیان سال پشت ...

دقیقا.. خستم بخدا نمیدونم فشار چیو تحمل کنم

دوس دارم فقط بمونم تو اتاقم بیرونم نیام