2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنم خیلی مشغول کرده

253 بازدید | 22 پست

چرا خواستگار هم نی نی سایت ها میلیارد هستن؟ یعنی بین همه پی نی سایتی فقط دیوار من کوتاهه؟ جالب جواب رد هم بهشون میدن آخه 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یچی میگن برا خودشون پربازدید شه،همین

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

مطمئن باش فقط درباره اونا تاپیک میزنن وگرنه اینطور نی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچی میگن برا خودشون پربازدید شه،همین

نمی‌دونم شاید بخیل نیستیم ولی در عجبم چرا من ندارم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

من خیلی پیش میاد حتی توی تایپیک نظر دادم ولی میدونم طرف دروغ میگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آره مثلا زده خواستگارم ماهی200درامدشه چون19سالمه ردش کردم

الان یکی هست میگه میلیارد، نمی‌دونم شاید معنی میلیاردر نمیدونن

نمی‌دونم شاید بخیل نیستیم ولی در عجبم چرا من ندارم

هه،خیالت راحت شر و ور میگن باور نکن

البته نه همه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من خیلی پیش میاد حتی توی تایپیک نظر دادم ولی میدونم طرف دروغ میگه

آخه چه منفعتی داره

آخه چه منفعتی داره

یه رویا هایی هست که توی واقعیت عملی نمیشن ولی حرف زدن در موردش با بقیه هم خوبه و لذت بخش 

یه تعداد هم نوجوان های هستن که اکیپ خاصی دارن و با سرکار گذاشتن کاربر ها می‌خندن که  سر چندین نفر رو کلاه گذاشتیم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یه رویا هایی هست که توی واقعیت عملی نمیشن ولی حرف زدن در موردش با بقیه هم خوبه و لذت بخش یه تعداد هم ...

واقعا بیکاران

2790
2778
2791
2779
2792