2777
2789
عنوان

دهنم بو میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 70 پست
بدون تجویز دکتر میشه استفاده کنم؟

آره عزیزم قرص پروبیوتیکه یه نوع مکمله هیچ ضرری نداره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانش میکنم.دعا کنین برام واقعاً سر این موضوع به چیزای بدی فکر میکنم😭💔

چیزی نیس بابا یه مدت چیزای اسیدی نخور بین غذا اب نخور تا این رفلاکست خوب بشه بو دهنتم حل میشه همین عرقیجاتایی هم که گفتم بخور خوب میشه عرق نعناع چیز مضری هم نیس عوارضی هم نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان نگاه کردم نه هیچی نیست

خیلی ریزه ها

شاید خودت نمیبینی

به یه نفر دیگه بگو چراغ بندازه ته حلقت زبونتو شبیه معاینه گلو بده پایین برات چک کنه 

من خیلی هارو دیدم بوی بد دهان داشتن و سنگ لوزه علتش بوده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

باشه ایناروهم. می‌خورم پس.نمیدونید تا چه مدت باید مصرف بشه؟

دوره ی مصرفش یک ماهست اما پزشک گفت تا آخر عمر میتونه مصرف شه اگه با قطعش بوی بد برمیگرده

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
آره خودم حسش میکنم.یه مدت عرق نعنا میخورم اگه خوب بشم دعات میکنم💗

بقیه چیزا رو هم که گفتم رعایت کن بین غدا یا بلافاصله بعد غذا آب نخور خودش یکی از عوامل مهم رفلاکسه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اسی به منم بگو اگه چاره مشکلت رو گفتن .نیازم

اینا رو گفتن:

قرص پایلوشات و دیلیست

پایلوشات رو دو سه ساعت بعد ناهار و اون یکی رو دو سه ساعت بعد شام بخور

صبح ناشتا و شب قبل خواب هم یه قاشق عسل بگیر روش چند تا سیاهدانه بریز بخور

با عرق نعنا