glxh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 669 عنوان سقد جنین 135 بازدید | 13 پست میشه تو ۲ ماهگی بجه رو انداخت 1403/12/30 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 گناهه عزیزم. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ta_sahel_arameshh عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 44 عزیز دلم این کار حراااامهاصلا انجامش نده اون بچه جون داره درد میکشهخیلیارو سراغ داشتم سقط کردن و خدا قهر کرده دیگه بچه دار نشدنبزار بیاد کیشه چشم و چراغ خونه
glxh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 669 شوهرم زمانی که داره به من خیانت میکنه چرا یه بچه بی گناه رو بیارم اذیت کنم و اونم مثل من عذاب بکشه
ta_sahel_arameshh عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 44 شوهرم زمانی که داره به من خیانت میکنه چرا یه بچه بی گناه رو بیارم اذیت کنم و اونم مثل من عذاب بکشه دعا کن براشبچه رو نگه دار با بچه جدا شوولی اصلا سقط نکنخودتم بد اسیب میبینیبرو زندگی پس از زندگی ببین کسایی که سقط کردن چه دردا کشیدن
ta_sahel_arameshh عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 44 حتما دلیل محکمی داره بعضی از مردام مریضن ربطی نداره
glxh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 669 چون اون باعشق بامن عروسی نکرد خودش تو ایت بارداری به من میگه برای اینکه دوست دخترم که قبلا عاشقش بودم و هستم عذاب بکشه با تو عروسی کردم