2777
2789

پارسال دقیقا همین موقع مادر و برادرم خیلی اذیتم کردن 

برادرم کتکم زد و انقدر اذیتم کردن تا نهایتا دوماه بعد از عید دیگه خونه نرفتم چندماه پیش دوستم بودم و بعدش خودم خونه اجاره کردم 

همه به مامانم گفتن نذار دخترت بره دخترت را برگردون ولی مامانم که اصلا منو نمیخواد خوشحالم بود 

یکسال گذشت و مادرم یکبار زنگ نزد بگه تو کجا هستی 

خیلی سختی کشیدم ولی بالاخره شکر خدا به لطف خودش الان تو خونه خودم هستم .

الان یکسال میگذره و من امروز شنیدم که برادرم چند روز بیمارستان بستری کلیه هاش از کار افتادن و باید دیالیز بشه

فشارش از ۱۸ تا ۲۴ بالا و پایین میشه .

واقعا ناراحت شدم از این بابت و اصلا راضی به این امر نبودم 

ولی عدالت خدا چجوریه که بعد یکسال باید این اتفاق بیفته 

خدا وقتی غضب کنه دیگه هیچکس حریفش نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه خریدی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه اجاره کردم

تنها زندگی میکنی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کاش همه ظالما تقاص پس بدنمخصوصا اونایی که باعث آوارگی یه دختر میشن😭

وای که چقدر آوارگی کشیدم 

از ۱۸ سالگی منو از خونه بیرون میکردن 

چه ها که کشیدم و مادرم یه بار نگفت دخترم

ولی قربون خدا برم 

وای که چقدر آوارگی کشیدم از ۱۸ سالگی منو از خونه بیرون میکردن چه ها که کشیدم و مادرم یه بار نگفت دخت ...

😭

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

چرا اذیتم ولی بهتر از زندگی با اوناست

خیلی بهتره آرامش داری کاش منم شغل و خونه داشتم