2777
2789
عنوان

عیدی رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 119 پست
اگ ی روز ازدواج کنم میترسم همش با این مقایسش کنم زندگیم بهم بخوره

دوراهی سختیه منم میگم از طرفی نمیتونم عمرمو بزارم پا کسی ک انقد سری جا زد از طرفی دلم .. دگه میخام ازدواج کنم هرچی شد شد (:

شما توقع نداری اما طرف خودش باید شعور داشته باشه اوضاع رو درک کنه موقعیتارو بسنجه به یادت باشه خوشحا ...

من نگفتم اون کادو نداده!!! گفتم من توقع نداشتم چون این دوستمون انتظار سی تومن داره و میگه دو تومن ضایع هس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نگفتم اون کادو نداده!!! گفتم من توقع نداشتم چون این دوستمون انتظار سی تومن داره و میگه دو تومن ضا ...

عزیرم من رلم میدونه بابام تو زندگیم واسم کم نذاشته کادوهاش همش طلا بوده  کم تر از ده تومن نزده ب کارتم بابام لان با بابام قطع ارتباطم رلم دوس نداره چیزی کم داشته باشم خودشم میدونه 2تومن خرح ی روزم بوده. 

خدایا بیا و.بغلم کن
دوراهی سختیه منم میگم از طرفی نمیتونم عمرمو بزارم پا کسی ک انقد سری جا زد از طرفی دلم .. دگه میخام ا ...

مام اختلاف مذهب داریم اختلاف سنی داریم.  ی سری مشکلذت فوق بزرگتر

خدایا بیا و.بغلم کن
عزیرم من رلم میدونه بابام تو زندگیم واسم کم نذاشته کادوهاش همش طلا بوده کم تر از ده تومن نزده ب کار ...

خودتون بهتر میدونید ، عاقبت بخیر بشید

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حداقل تو پارتنرت پاته من چی تا دید نمیش الفرااارررر😂 .. انشالا اگ صلاحته خدا برات درستش کنه و خوشبخ ...

مرسی فدات شم. بنظرم چیزیو ب زور نگه ندار اگه بخواد خودش برمیگرده برات مهم نباشه.. ایشالله یکی ک واقعا عاشقت باشه و ب ازدواج ختم بشه بیاد تو زندگیت

خدایا بیا و.بغلم کن
من نگفتم اون کادو نداده!!! گفتم من توقع نداشتم چون این دوستمون انتظار سی تومن داره و میگه دو تومن ضا ...

هر آدمی زندگیش شرایطش با بقیه فرق داره واسه همه که نمیشه یه نسخه پیچید

استارتر گفت رلش قول ۳۰ تومن داده بعد ۲ تومن فرستاده خودش گفته کل خرجات با من از بابات پول نگیر خوب معلومه تعجب میکنه😂😂

مرسی فدات شم. بنظرم چیزیو ب زور نگه ندار اگه بخواد خودش برمیگرده برات مهم نباشه.. ایشالله یکی ک واقع ...

دیقن عین ماهی میمونه محکم نگهداری بدتر سر میخوره میره .. هرچی خدا بخاد (: .. مرسی از دعا قشنگت .. ❤️🌱

دیقن عین ماهی میمونه محکم نگهداری بدتر سر میخوره میره .. هرچی خدا بخاد (: .. مرسی از دعا قشنگت .. ❤️ ...

تو هم دعا کن من ازدواج کنم از این رابطه بیام بیرون نمیخوام بیشتر از این زندگیش آسیب ببینه

خدایا بیا و.بغلم کن
تو هم دعا کن من ازدواج کنم از این رابطه بیام بیرون نمیخوام بیشتر از این زندگیش آسیب ببینه

انشالا عزیزم .. هرچی صلاحه پیش بیاد زندگیت سروسامون بگیره از این بلاتکلیفی دربیای ک من میفهمم چقد سخته💔

متاهله درسته ,؟

اون ازت بزرگه؟ یا تو؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

نمی دونم چرا بعضی از دوستان تاپیک می زنند در مورد دوست جنس مخالف و شوهرش کشتش معتاد شد و می خواد از خونه فرار کنه با شوهرش دعوا کرد همه میان شرکت می کنند اما ما چندتا تاپیک زدیم تعداد اندکی در تاپیک ما شرکت کردند 

نمی دونم چرا بعضی از دوستان تاپیک می زنند در مورد دوست جنس مخالف و شوهرش کشتش معتاد شد و می خواد از ...

تایپک مورد علاقه شونو بزن با کله میان

خدایا بیا و.بغلم کن
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز