2777
2789
عنوان

عیدی رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 119 پست
عزیزم😢 ب نظرم ارزش جنگیدن براشو داره اسی ع دستش نده .. انشالا هر چی صلاحه 🌱

جای زمین و آسمان عوض شه ازدواجمون محاله مگه پنهانی اونم من دوس ندارم. خواستگار با شرایط معمولی واسم بیاد ازدواج میکنم

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگ خیلی وقته باهمین و قصدتون جدیه خب کمه ولی شاید دستش تنگه بدبخت خودت چی برای میخری

دستش تنگه بشدت والا گفت پول میدم طلا بخر من هیچ وقت ی هزاری خرجش نکردم

خدایا بیا و.بغلم کن
جای زمین و آسمان عوض شه ازدواجمون محاله مگه پنهانی اونم من دوس ندارم. خواستگار با شرایط معمولی واسم ...

منم جا توم دیقن .. هیچوقت نمیش چارساله رابطمون .. من همه خاستگارامو بخاطرش رد کردم ولی اون تا مطمن شد محالم نمیش زحمت بخدش نداد بجنگه فاصله گرفت بی توجه شد خییلییی سرردد و الان چارماهه خبر ازش ندارم حتی نیومد عیدو تبریک بگه .. دلم بد شکست ((:💔

منم جا توم دیقن .. هیچوقت نمیش چارساله رابطمون .. من همه خاستگارامو بخاطرش رد کردم ولی اون تا مطمن ش ...

طرفت عشقش واقعی نیست مثل پسر عمه من بوده ولش کن من پسر عمم ادعای عشق کرد بایام ازش ی چیزایی خواست بدون اینکه به خودش زحمت بده جا زد منم دکمشو زدم بلاک تمام. 

خدایا بیا و.بغلم کن
منم جا توم دیقن .. هیچوقت نمیش چارساله رابطمون .. من همه خاستگارامو بخاطرش رد کردم ولی اون تا مطمن ش ...

ن میگه تو پولاتو خرج نکن دوس نداره

خدایا بیا و.بغلم کن
من چیزی ازش نخواستم واسه نگه داشتم حاضره هر کاری کنه. من پول واسم مهم نیس. ی دزصد ذوق و شوقم ندارم ب ...

اگه پول برات مهم نیس چرا درگیر مبلغ پولی ک زده هستی پس عزیزم خودتو گول نزن

اگه پول برات مهم نیس چرا درگیر مبلغ پولی ک زده هستی پس عزیزم خودتو گول نزن

منظورم اینه اگه هیچی نمیداد برام مهم نبود ولی داده باید خوب باشه 

خدایا بیا و.بغلم کن
طرفت عشقش واقعی نیست مثل پسر عمه من بوده ولش کن من پسر عمم ادعای عشق کرد بایام ازش ی چیزایی خواست بد ...

برا همین میگم حیفه ع دستش بدی ببینی مقایسه کنی .. من جون کندم براش چ حالایی داشتم چ روزایی تنهایی برا رابطم جنگیدم .. اون هیچوقت نبود .. نخاست باشه .. نخاست بمونه .. بقول محمد علیزاده دلش نخاست خطر کنه همش میترسید ببازه دلش نخاست نگه نشد میشد اگه میخاس اما رف با اینکه خستم عاشقم 💔

برا همین میگم حیفه ع دستش بدی ببینی مقایسه کنی .. من جون کندم براش چ حالایی داشتم چ روزایی تنهایی بر ...

اخه شرایط ما مشکلات ما خیلی بزرگه جز محالاته تنها راهش صیغه 99ساله پنهانیه ک کسی ندونه. منم قبول نمکنم

خدایا بیا و.بغلم کن
برا همین میگم حیفه ع دستش بدی ببینی مقایسه کنی .. من جون کندم براش چ حالایی داشتم چ روزایی تنهایی بر ...

اگ ی روز ازدواج کنم میترسم همش با این مقایسش کنم زندگیم بهم بخوره

خدایا بیا و.بغلم کن
اخه شرایط ما مشکلات ما خیلی بزرگه جز محالاته تنها راهش صیغه 99ساله پنهانیه ک کسی ندونه. منم قبول نمک ...

ما اختلاف مذهب داریم .. خونواده ها بفمن خیییلییییییی بد میشه از شناختیم ک از خونواده خدم دارم خونواده اونام مذهبیییییی .. قشنگ جنگو خون ریزی را میفتاد .. ولی من همچنان با همه اینا پاش موندم 😅