2777
2789
عنوان

عیدی رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 119 پست
دوست عزیز ما پنج ساله باهمیم هیچ وقت ازش توقع کادو نداشتم چه تولد چه عیدی چه سالگرد و هر مناسبتی که ...

من چیزی ازش نخواستم واسه نگه داشتم حاضره هر کاری کنه. من پول واسم مهم نیس. ی دزصد ذوق و شوقم ندارم بهم کاذو میده

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مشکل بین خودتو و باباتو بازگو نمی کردی نکنه بعداً سوءاستفاده کنه از این اوضاع

ما خیلی وقته با همیم چیز پنهانی نداریم. بعدش من مجازی باهاش در ارتباطم فقط

خدایا بیا و.بغلم کن
دوست عزیز ما پنج ساله باهمیم هیچ وقت ازش توقع کادو نداشتم چه تولد چه عیدی چه سالگرد و هر مناسبتی که ...

شما توقع نداری اما طرف خودش باید شعور داشته باشه اوضاع رو درک کنه موقعیتارو بسنجه به یادت باشه خوشحالت کنه خوش مشرب باشه وگرنه آدمی که شبیه رباته به چه دردی میخوره؟؟

والا ما هم از تو جوب در نیومدیم بابای ما هم کم خرجمون نکرد من حتی ماشینمم بابام گرفت واسه م یه بخشی کمی از پولشو خودم دادم اما با کسی که آشنا میشی اونم پنج ساااال و هیچ حرکتی نزنه هیچی واسه ش مهم نباشه بی احترامی محسوب میشه

ما خیلی وقته با همیم چیز پنهانی نداریم. بعدش من مجازی باهاش در ارتباطم فقط

چن وقته باهاشی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
من ازش توقعی نداشتم خوذش از روز اول گفت خرجت با خودمه سمت بابات واسه خرجی نرو

وایییییی لعنتی یاد اکسم افتادم 🙂🙂دوست دارم گریه کنممممم اونم اینجوری بود ولی هیچ وقت عمل نمی‌کردم البته 

همیشه بهم می‌گفت خودم میدم بهت خودم میخرم برات خودم درست میکنم اههه