2777
2789
عنوان

تولد همسر

57 بازدید | 12 پست

سلام دوستان، امشب تولد همسرمه ولی دل چرکینم ازش ، به نظرتون براش تولد بگیرم یا بی تفاوتی طی کنم( شرایط تدارک دیدنو دارم)  خودش الان نیست ساعت ۱۰ میاد. 

اگه کاری نکنم توی ۲۰ سال زندگی اولین بارم میشه  که تولد نگرفتم براش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دلخوریتون زیادی بزرگ نیست بگیر 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
۶ ماه قبل از طلاق برگشتیم

همون تبریک کافیه بنظرم پس

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
شاید سال نو و تولد بهانه ای شد با هم صحبت کنینحیف از زندگی ۲۰ ساله ست

خیلی صحبت کردیم، واقعاً انگار ۶ ماه قبل زندگی ما کلا نابود شد 

قبلش نفسمون بهم بند بود ، الان بخاطر بچه هامون موندیم کنار هم.

البته خودش هم روز زن و ولنتاین و ..... زیر سبیلی رد کرد ولی امروز برام گل گرفته بود

اگه برات گل گرفته پس حتما اون پیام هم که گفتم بدی با لحن ملایم و خوب بده. نقش یه مهربون بداخلاق رو بازی کن