2777
2789
عنوان

قرص تیروئید داخلی یا خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 131469 بازدید | 53 پست
از کجا مطمئن ی عوارض ندارن؟

چون خودم مصرف میکنم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا مطمئن ی عوارض ندارن؟

شاید اینکه بعضی قرص ها چاق یا لاغر میکنن بستگی به بدن داره فکر کنم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام دوستان  ببخشین دیر جواب دادم ولی مطمنا از به بعد فعال تر هستم

بیماری کم کاری تیروئد من ارثی هست و خواهر و برادرم هم دارن

من چند سال قرص ایرانی مصرف کردم عوارضش عبارت بود از

تپش قلب ، زود عصبانی شدن، استرس زیاد  احساس می کردم بدنم پوف داره ، یبوست و غیره

نمی خوام  بگم قرص خارجی رویایی بوده ولی  واقعا عوارض بالا رو دیگه ندارم الان حدود 4 ماهه مصرف می کنم

دوستان من راجع به داروهای ایرانی تحقیق کردم فقط اینو  بگم لطفا دارویی رو که باید هر روز بخورین رو راجع به عوارضش تحقیق کنین مث این تیروئید

ببینین این قرص خارجیه اندازه یه کتاب مطلب تو جعبه قرص گذاشته راجع به عوارضش یا با چه داروهایی نخورین و خیلی چیزای دیگه ولی ایرانیش رو مث یه قرص سردرد بدون کوچکترین راهنما می فروشن 

چرا انقد جون و سلامتی مردم عزیز کشور من بی ارزشه !!!!!

منکه ازهیچ قرص ایرانی خیری ندیدم تاجاییم که بشه نمیخرم من فوق تخصص غددکه زفتم واسم ازاول المانیشونوش ...

جالبه راجع به این بیماری خیلی از دکترا شناختی ندارن و کلا حتی راجع به دارو ایرانی و خارجی هم واقعا به صورت علمی نظر نمیدن

در کل به نظر من خود آدم باید سعی کنه تو بیماری که داره متخصص بشه مطمنا هیچکی به اندازه خود آدم به سلامتیش اهمیت ننیده

من لووتیروکسین میخورم

و بشدت زود عصبانی میشم

تا جایی ک قرمز میشم وصورتم گر میگیره وقرمز میشه

قبلا اصلا ب اینجور نبودم مثله بقیه ادما ب موقع ش عصبانی میشدم

الان نه

خیلی کم انرژی شدم و استرسم ب شدت رفته بالا جوری ک مغزم کار نمیکنه بعضی اوقات

وزنمم هی میاد پایین

الان ی مدت رو پنجاه مونده

اشتهامم ک صفر شده فقط بعضی غذا هارو دوست دارم

یعنی اینا از عوارض قرص لووتیروکسین ایرانیه؟من س ساله میخورم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من لووتیروکسین میخورم و بشدت زود عصبانی میشم تا جایی ک قرمز میشم وصورتم گر میگیره وقرمز میشه قبلا ...

مطمنا عوارض قرص ایرانی تو این چیزا بی تاثیر نیست . چون خود من هم بعضی از این عوارض رو داشتم و با قرص خارجی بر طرف شد

منتها بدترین چیز برا من تپش قلب بود که با نخوردن قرص ایرانی برطرف شد

این قرص آلمانی .هردوش یکیه فقط شرکت هاش فرق میکنه  چون هرکدوم ازیه داروخونه گرفتم.اصلا هیچ عوار ...

واااي راي ميگي؟من ٦ ماهه كه فهميدم و قرص ايراني دارم ميخورم،تيروييدم نرمال شده اما تپش قلب ، اختلال خواب، فشار خون گرتم كه عوارضه قرصه و وزنم هم با وجود تلاش