دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 عنوان چقد انتظار بارداری سخته🙃 99 بازدید | 16 پست ۲ سال شدیه زایمان زودرس هم داشتم یه سال پیش💔 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊 1403/12/30 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوووان عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 2030 به دلم روشنه ک سال بعد این موقع دخترت بغلته.اگه اینطور شد قول میدم براش جوراب کوچولو بگیرم😍😂شاید جدی نگیری اما کامنتو سیو کن به وقتش به حرفم میرسی کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 بعد تو زایمان زودرس بچه رو از دست دادید یا فوت کرد؟ تو زایمان زودرس اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 انشالا که نصیببت بشه التماس دعا😭 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 دامنت سبز انشالله🌹☘️ التماس دعا گلم🥲 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 به دلم روشنه ک سال بعد این موقع دخترت بغلته.اگه اینطور شد قول میدم براش جوراب کوچولو بگیرم😍😂شاید ج ... آخه من قربون مهربوووونیت خاهر😭💚چقد دل مهربون و نازنینی داری فداتشمدعاگوتمالهی که خدا دلت و شاد کنه مهربوووونم۵ روز مونده تا موعدم التماس دعا🥲😭 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5779 تو زایمان زودرس خدا بیامرزه عزیزم میدارم که یه بچه ی سالم داشته باشی... ولی من خودم از بچه ها متنفرم دقت کردی کسایی ک بدشون میاد یا رفتار خوبی ندارن خدا دو سه تا همینجوری میذاره تو کاسه شون ولی کسایی ک منتظرن یا روحشون پر از محبته سال ها منتظر میمونن؟ دنیای عجیبیه
ارغوووان عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 2030 آخه من قربون مهربوووونیت خاهر😭💚چقد دل مهربون و نازنینی داری فداتشمدعاگوتمالهی که خدا دلت و شاد کنه ... خدانکنهاد بهت میدم گمت نکنم هر وقت نینی دارشدی پیام بده کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 خدا بیامرزه عزیزم میدارم که یه بچه ی سالم داشته باشی... ولی من خودم از بچه ها متنفرم دقت کردی کسایی ... آره قشنگم خیلیییی دیدم اینجوریانگار امتحان خداست برای اونایی که بچه میخوان و نمیخوان اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1491 لطفا باردار بودی تگ کن منو یادت نرههههه مامانِ آینده ممنوووونم خواهری😭😭😭😭اصللااا چشم آب نمیخورهاصلا حس میکنم نکنه دیر باردار بشم کلا🥲یه سال گذشت خب...۳ روز بود درد سینه داشتم دلم خوش بود الان امروز تقریبا از بین رفت🥲۵ روز مونده تا موعد اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊