2777
2789
عنوان

یه همسایه داریم

178 بازدید | 15 پست

زنه خیلی نگاه میکنه به شوهرم 😡 

مثلا میاد دم در شالشو میندازه بعد الکی درستش میکنه 

من خودم اصلا بخاطر حجاب واینا نمیگم اما ازاین حرصم میگیره خیلی اعصابم بهم میریزه اصلا معلومه کرم داره 

باشوهرم رد میشم جلو خودم زل میزنه به شوهرم  پلک نمیزنه 

دلم میخاد خفش کنم 

😭😭😭 ظهر دیدمش هنوز اعصابم خورده 

دیگه معلومه حرکاتش شوهرت مهم نگاهش میگیره 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای انقدررر بدم میاد هدفشون چیه ی خانم کاسبی هم بود ۲۴ ساعت ب طرف من پیام میداد اینم هیج جوابی نمیداد اون روز دیگه رفت ب برادرش گفت حسابی ادبش کرد حتی رفت جلو مغازش باهاش بحث کرد از رو نمیرفت ک اه

تا وقتی شوهرت رو نده اون هیچ غلطی نمیتونه بکنهشوهرت خیلی راحت میتونه بزنه تو برجک طرفیجوری حالشو بگی ...

شوهرمو تهدید کردم گفتم اگه چیزی بفهمم حتی اگه نگاش کردی میرم تو کوچه داد میزنم میرم خونه مادرشوهرش میگم عروس خرابتو جم کن. خیلی خیلی اعصابم خورده ازش 

بعد عقدمون برا اولین بار با شوهرم رفتیم بیرون یه چی بخوریم

تو کافه چن تا خانم اومدن میز کنارمون

یکیشون زل زده بود شوهرم

شوهرمم همچنین

هی مسخره بازی و ادابازی درمیاوردن و نگاشون به شوهر من بود

دیگه چشمک زدن شوهرمو که بش دیدم نتونستم تحمل کنم پاشدم

من از دست شوهرخودم ناراحت شدم نه اون خانم

تازه شوهرم یه کچل شکم گنده بیریخت بود ها

وای انقدررر بدم میاد هدفشون چیه ی خانم کاسبی هم بود ۲۴ ساعت ب طرف من پیام میداد اینم هیج جوابی نمیدا ...

از این مدل زنا زیادن خدالعنتشون کنه وهمینطور مردایی که رو میدن بهشون بخدا من چندساله همسایم هنوزشوهرشو ببینم نمیشناسم 

از این مدل زنا زیادن خدالعنتشون کنه وهمینطور مردایی که رو میدن بهشون بخدا من چندساله همسایم هنوزشوهر ...

خیلی بی حیا و بی شعورن وای من الان درکت میکنم طرفمم انتطار داشت من ناراحت نشم چون همه چیز رو مو  ب مو میگفت بهم 

بعد عقدمون برا اولین بار با شوهرم رفتیم بیرون یه چی بخوریمتو کافه چن تا خانم اومدن میز کنارمونیکیشون ...

شوهرمن جرات نداره نمیدونم البته بهش اعتماد ندارم حتما وقتی من نیستم یه کارایی میکنه

خیلی بی حیا و بی شعورن وای من الان درکت میکنم طرفمم انتطار داشت من ناراحت نشم چون همه چیز رو مو ب م ...

من الان باردارم خیلی اعصابم بهم ریختس هیچ کنترلی رو رفتارم ندارم  خیلی زودرنج شدم دیگه به اونکه فک میکنم دلم میخاد خفش کنم 

من الان باردارم خیلی اعصابم بهم ریختس هیچ کنترلی رو رفتارم ندارم خیلی زودرنج شدم دیگه به اونکه فک م ...

این جور نباش ک شوهرت فکر کنه بهش شک داری قشنگم سعی کن وقتی شوهرت نیست خالی کنی خودتو ولی جلوش خودت رو نگه دار یا اگه شرایط جابجایی داری از اونجابرو