2777
2789

نزدیک یه هفتست به خواست خودش کات کردیم .امروز چند دقیقه بعد تحویل  بهم  سال جدیدو تبریک گفت منم تشکر کردم و تبریک گفتم و دیگه اون چیزی نگف. به نظرتون اشتباه کردم؟

یا اون هدفی داشته؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره اشتباه کردی که چی مثلا؟؟

اون لحظه فکر کردم اگه جواب ندم شعور و شخصیت خودمو پایین آوردم. الان فکر کردم نکنه با خودش بگه فقط منتظر پیام من بود چون اون تموم کرد

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

خب وقتی هنوز می خوایش چرا بهونه میاری اونم داره میاد جلو یکم نخ بده

خودش ولم کرد رفت.هرچند ارتباطمون اشتباه بود ولی خب دوسش داشتم 

خودش ولم کرد رفت.هرچند ارتباطمون اشتباه بود ولی خب دوسش داشتم

به درک

اگه برگشت و دلت خواست باهاش باشی این کارو بکن

فقط جوری نباشه که وابسته بهش بشی

🗡 don't kill me, just help me run away

اون لحظه فکر کردم اگه جواب ندم شعور و شخصیت خودمو پایین آوردم. الان فکر کردم نکنه با خودش بگه فقط من ...

اره خودت رو پایبن آوردی اتفاقا 

چون رو دادی به ادمی که انداختت دور رفته دیده کسی پا نمیده برگشته